Gaziantep Genç Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Gaziantep Şube Başkanlığı’na Ercan İnce getirildi.
Ercan İnce, bir otelde düzenlenen basın toplantısında, yeni yapılanma kapsamında bayrağı kendilerinin devraldığını söyledi. Önde gelen sivil toplum kuruluşlarından olan TÜMSİAD’ın, genç iş adamlarının yetiştirilmesi ve eğitilmesi konusunda çalışmalar yaptığını ifade eden İnce, "Devamlı gelişme, devamlı iyileşme anlayışıyla hareket ediyoruz. Vatan millet adına neler yapabiliriz gayesiyle kurulduk. Bu yolda çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
Üstlendikleri misyon çerçevesinde Gaziantep ve Türkiye için yorulmadan daha çok çalışacaklarını belirten İnce, şöyle konuştu:
"Dernek olarak Türkiye’de 50 şehir ve Avrupa’nın 20 ülkesinde yapılanmamızı tamamladık. Bu da Türkiye için büyük bir güç demek. Devlet ile millet arasında köprü olacağız. Ülke olarak toplu bir gelişmeye ihtiyacımız var. Uzun yıllardan beri kaybettiğimiz milli ve manevi değerlerimizin yeniden dirilmesi ve yeniden tüm dünyada ses getirecek düzeyde olması için durmadan çalışacağız."
Konuşmasının ardından eski başkan Metin Özbakır’a hizmetlerinden dolayı plaket veren İnce, yeni üyelere de rozet taktı. İnce başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:
"Fatih Çekici, Emre Cansız, Hüseyin Sercan Deveci, Hüseyin Polat, Furkan Gökşen, Harun Reşit İhsanoğlu, Eray Tanaş, Kemal Yıldız, Orhan Aslan, Mehmet Tandırcıoğlu, Hüseyin Ünlü, Hasan Yıldırım, Ahmet İlhan, Ahmet Ceylani Günebakan, Bayram Elikli, Hüsamettin Kahveci."