HKÜ 1. Mezuniyet Töreni’nin ardından, 5. HKÜ Festivali’nde sahne alan Nükleer Başlıklı Kız ve Yalın, katılanlara unutulmaz anlar yaşattı.
Gecenin ilerleyen saatlerinde sahne alan Yalın’ın konseri, birçok şarkısının HKÜ öğrencilerince birlikte söylenmesi ve konsere katılanların doyasıya eğlenmesi ile son buldu.
14 Mayıs 2015’te ilk mezunlarını veren HKÜ, gün boyu ilk mezunlarının ve ailelerinin sevinçlerine ortak oldu. Yapılan Mezuniyet Töreni’nin ardından toplu olarak kep atan HKÜ öğrencileri, yüzlerce hatıra fotoğrafı çektirerek anı ölümsüzleştirdi. Mezuniyet Töreni’nin ardından eğlenceye devam eden HKÜ öğrencileri, konserler eşliğinde sevinçlerini aileleri ile doyasıya yaşadı. Ayrıca Festival ikinci gününde iki konsere ev sahipliği yaptı. İlk olarak son günlerde büyük trent yakalayan Nükleer Başlıklı Kız sahne aldı. Sahneye çıkan Nükleer Başlıklı Kız ve ekibi, konsere katılanlar tarafından büyük bir beğeni ile dinlendi. Özellikle sahne performansı açısından çok beğenilen Nükleer Başlıklı Kız, HKÜ Festivali’nde dinleyicilere güzel dakikalar yaşattı.
Konser alanındaki kalabalık, ünlü sanatçı Yalın’ın şarkılarıyla keyifli saatler geçirdi. Coşkulu kalabalık Yalın’ın sahneye çıkmasıyla birlikte, sanatçıya sevgi gösterisinde bulundu. Romantik şarkıların yanı sıra hareketli ve eğlenceli şarkılarıyla binlerce kişiyi coşturan Yalın, birbirinden güzel parçalarını HKÜ’ler için seslendirdi.