İnşaat Mühendisleri Odası Başkan ve Yönetim Kurulu Üyeleri Gaziantep’te göreve başlayan Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’i ziyaret etti. Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’e yeni görevinde başarı dileyen İnşaat mühendisleri kentin sorunları üzerinde görüş alışverişinde bulundular.
Gaziantep’in yerel sorunlarının dile getirildiği bir dizi ziyarette bulunan İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç ve yönetim kurulu üyeleri, son olarak Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren’i ziyaret ederek yeni görevinde başarılar dilediler. Ziyarette Gaziantep’in huzurlu bir kent olması için atılması gereken adımlar üzerinde durulduğunu kaydeden Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Melih Meriç, "Türkiye’nin en önemli kentlerinden birisi olan Gazi şehrimizde yeni göreve başlayan Emniyet Müdürümüze başarı dileklerimizi ilettik. Gaziantep’in başka Suriyeli misafirler olmak üzere içinde bulunduğu sorunlar konusunda görüş alış verişinde bulunduk. Önümüzdeki dönemde Gaziantep’in huzuru ve refahı için her türlü çalışmaya destek vereceğimizi söyledik. Gaziantep’in tarihi, turistik yerleri ve sanayisiyle öne çıkması, olumsuz algı yaratan olaylarla anılmaması için her türlü tedbirin alınmasını gerekliliğini ifade ettik. Gaziantep’in sorunlarını bu güne kadar yaptığımız tüm ziyaretlerde yetkililere anlattık. Bundan sonrada anlatmaya devam edeceğiz " dedi.
Gaziantep Emniyet Müdürü Erhan Gülveren de, tüm sivil toplum kuruluşlarıyla her zaman birlikte çalışmaya hazır olduklarını belirtti.