Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Belediye tarafından yaptırılan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan adının verildiği parkta işçilerle birlikte çapalayıp, çiçek dikti.
Araban Belediyesi, ilçe merkezindeki eski atıl durumdaki 30 dönümlük alan üzerine kurulu ilçenin ilk parkında başlattığı peyzaj ve çevre düzenlemesi çalışmaları sonunda, bölgenin en büyük ve güzel parkı konumuna getirilen, ilçenin ciğeri konumundaki modern parka, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın adı verildi.
Başkan Özdemir, Recep Tayyip Erdoğan Parkı’nda başlatılan mevsimlik çiçek dikiminde işçilerle birlikte amele gibi çalışarak çapa yapıp, çiçek dikti. Özdemir, ’’2009 yılı yerel seçimlerinde Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Araban Belediye Başkanı olarak seçildiğimde ilk işim ilçenin ilk ve tek parkı olan ve uzun yıllar boyunca terk edilen atıl durumdaki parkta, 2010 yılında başlattığımız peyzaj ve çevre düzenlemesiyle bölgenin modern parkı haline getirdik. Bu güne kadar isimsiz olarak beklettiğimiz parkın adını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın adı koyduk. 30 dönüm üzerine kurulan ve içerisinde iki sosyal tesis, üç yapay süs havuzu, bir çocuk oyun grubu, bir yetişkin ve çocuklar için jimnastik grubu, yürüyüş parkuru, koşu parkuru ve yüzlerce ağaç ve birbirinden güzel çiçeklerin bulunduğu ilçenin ciğeri konumundaki bölgenin en güzel ve modern parkı olan ‘Recep Tayyip Erdoğan’ parkımız adına laik bir park konumuna getirmek için parkımızın bazı bölgelerinde işçilerle birlikte çapa yapıp çiçek dikim çalışması yapıyorum. Araban Belediyesi olarak park çalışmalarıyla birlikte yürüttüğümüz Karapınar mesire alanı ve ilçenin birçok bölgesinde başlattığımız tüm hizmetlerde işçilerle birlikte çalışmasam huzursuz oluyorum’’ dedi.