Gaziantep Özel Sanko Okulları tarafından düzenlenen “Kültür ve Sanat Haftası” etkinliklerinin dördüncü gününde, Türk tiyatrosunun en ünlü müzikali “Lüküs Hayat” lise öğrencileri tarafından muhteşem bir performans ile sahnelendi.
Ekrem Reşit Rey’in yazdığı, müziklerini Cemal Reşit Rey’in bestelediği “Lüküs Hayat”, Türk toplumunun Batı ile yüzleşmesini ve bu çerçevede yaşanan gülünçlükleri sahneye taşımış ve ilk olarak Cumhuriyetin 10. Yılı kutlamaları için sahnelenmiştir.
Aradan geçen zamana rağmen aynı ilgi ve beğeniyle izlenen oyun, Özel Sanko Okulları Tiyatro Kulübü öğrencileri İlhan Alkaya, Ramazan Özer, Tuğçe Özsoy, Altay Atay, Gökçe Geçit, Efe Konukoğlu, Tuvana Özkaya, Ahmet Fatih Altıntuğ, İrem Kaya, Ezgi Ortagün, Kerem Erturhan, Birkan Hallaç, Ayça Geçit, İlhan Küdün, Nuri Çapkur, Ecem Damarer, M. Kadir Yıldız, Umut Sarp Günüç, Selin Gören, Gizem Damla Doğan, Hakan Tekerekoğlu, Yiğit Koçer, Alp Gökçek ve Burhan Çağdaş tarafından büyük bir başarı ile sahneye taşındı.
Özel Sanko Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, profesyonel bir çalışmanın sonunda öğrencilerinin adeta tiyatro sanatçıları gibi sahnelediği “Lüküs Hayat” isimli oyunu beğeni ile izlediklerini belirterek, rol alan öğrenciler ve öğretmenlerini kutladı.