Merinos Halı’nın her yıl geleneksel olarak Dülük ormanlarında düzenlediği bahar şenlikleri sona erdi. İki hafta boyunca devam eden bahar şenliğinde tüm Merinos çalışanları bir araya gelerek gönüllerince eğlendiler. Bahar şenliklerinde bu yıl Merinos’ta 15 yılını tamamlayan 48 çalışana hizmet plaketi ve Cumhuriyet altınları, düzenlenen törenle verildi.
Merinos Halı tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve iki hafta süren bahar şenliklerinde Alleben Meşk gurubu müzik ziyafeti verirken Merinos çalışanları müzik eşliğinde gönüllerince eğlendiler. Merinos Halı’da 15 yılını tamamlayan 48 çalışan yaptıkları hizmetten dolayı hizmet plaketi ve altınla ödüllendirilirken tüm çalışanlar mangal başında pikniğin tadını çıkardılar.
Şenliklerin açılışında bir konuşma yapan Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu, firma olarak çalışanlarını her zaman ön planda tuttuklarını ve tüm başarıların ekip çalışmasıyla meydana geldiğini söyledi. Erdemoğlu, “Şirketimizin temel taşını oluşturan çalışanlar ile Bahar şenliği dolayısıyla yine bir araya geldik. Birlikte aynı sofrada yemek yiyip birlikte eğleniyoruz. Bu arada şirketimizde 15 yılını tamamlayan arkadaşlarımıza da birer teşekkür plaketi verdik ve nice 15 yıllara birlikte çalışmayı arzu ediyoruz. Merinos olarak en önemli değerimiz çalışanlarımızdır. Her çalışanımız önemlidir. Bu günlere gelmemizdeki en önemli katkıda onlarındır” dedi.