Nizip Kaymakamlığı tarafından organize edilen ve direkt olarak vatandaşlarla yakın diyalog içinde gerçekleşen "Mahalle Buluşmaları“ Atatürk Mahallesi’nde gerçekleşti.
Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında Atatürk Mahallesinde bulunan Maruf Marufoğlu Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşen toplantıya Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ve daire amirleri katıldı. Atatürk Mahallesi Muhtarı Mehmet Taşdemir’in de hazır bulunduğu toplantıda vatandaşlar, çeşitli konulardaki görüş, öneri, dilek ve beklentilerini dile getirdi.
Burada bir konuşma yapan Kaymakam Harun Sarıfakıoğuları şunları söyledi:
“Bu gerçekleştirdiğimiz mahalle buluşmalarıyla, vatandaşların sorunlarını dinlemek ve sorunlara çözüm bulmak amacıyla mahalleyi ziyaret ettik ve aynı zamanda ilçeyi yönetenlerin çalışmaları hakkında bilgi sahibi olmak için bu buluşmaları tertip ettik. Bu buluşmalardaki bir diğer amacımız ise, vatandaşı ziyaret ederken ayrıca sorun ve önerileri yerinde tartışmaktır.“
Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan ise konuşmasında, “Yapılan toplantılar gerek mahalle sakinleriyle bir arada bulunmamıza, gerekse sorunları direk vatandaşın kendisinden dinlememizi sağlıyor” diyerek toplantıda bulunan vatandaşlarla ayrı, ayrı ilgilendi.
Toplantıya Nizip Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, Türk Telekom’un Müdürü Cem Güler ve Atatürk Mahallesi sakinleri katıldı.