Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen ‘Öğrenme Şenliği’ sergisinde, okullar ve kurumlar çalışmalarını sergiledi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen şenlikte, ilçedeki kurum,dernek ve okullar yapmış oldukları çalışmaları sergiledi. İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis memurlarının verdiği kısa müzik ziyafetinin yanında, pratik yemek çeşitleri, sedef işleme modelleri, bayanların el işi çalışmaları, öğrencilerin ilginç buluşları ve itfaiye ekiplerinin arama kurtarmada kullanılan teçhizatlarının sergilendiği şenlik bir gün boyunca vatandaşların ziyaretine sunuldu.
Öğrenme Şenliği’ne gerçekleştirdiği ziyaret sonrası bir açıklama yapan Nizip Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, "Bu gün burada gerçekleştirilen program, öğrenmenin hayat boyu devam eden bir süreç olduğu mesajını verme noktasında gerçekten çok güzel bir etkinlik oldu. Her yaştan, her gruptan vatandaşımızın ziyaret ettiği bu şenlikte, hem yeni şeyler öğrendiler hem de öğrendikleri pratik bilgileri evlerinde kullanacaklardır. Ben başta İlçe Milli eğitim Müdürlüğümüz olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum’’ dedi.
Gerçekleşen Öğrenme Şenliği’ne davet edilen Gaziantep İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Mustafa Kirazoğlu ise, ziyaret sonrası yaptığı konuşmada; gerçekleştirilen bu şenlikte emeği geçenlere teşekkür ederek, 26-27-28 Mayıs tarihlerinde Gaziantep Festival Parkta, ilçelerde gerçekleştirilen bu Öğrenme Şenliklerinin il bazında sergileneceğinin duyurusunu yaptı.
Öğrenme Şenliği sonrası ev sahibi olarak bir açıklama yapan Nizip İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Gündeş, öğrenmenin ve öğretmenin yaşının olmadığına değinerek, “Birincisini düzenlediğimiz Öğrenme Şenliğinin açılışında bizi yalnız bırakmayan protokol üyelerine teşekkür ederim ve değerli çalışma arkadaşlarımızın ve öğrencilerimizin başarılarının devamını dilerim’’ dedi.
Nizip Kültür Parkta gerçekleşen Öğrenme Şenliği sergisini, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yaman, İlçe Müftüsü Osman Şekerci, Nizip Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Ali Bayarslan, diğer daire amirleri, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.