23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde, Nefise Necip Teymur İlkokulu öğrencilerinden Elif Naz Kayadaleren, Çağan Şahin ve Cahit Doğan GAÜN Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun’u makamında ziyaret etti.
Öğrencilerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Rektör Prof. Dr. Coşkun, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı. Öğrencileri yetiştiren öğretmenlere de çok teşekkür eden Prof. Dr. Coşkun, güzel ve aydınlık bir gelecek için pırıl pırıl çocuklarımızın, gençlerimizin son derece değerli olduğunu söyledi.
Rektör Prof. Dr. Yavuz Coşkun’un koltuğuna oturan Elif Naz Kayadaleren, Gaziantep Üniversitesinin pek çok alanda ilkleri başardığını, bölgemiz ve ülkemiz için çok önemli çalışmalar yaptığını ifade etti.
Elif Naz Kayadaleren, “Teknolojik ve modern laboratuarlarda öğrenciler daha kaliteli bir eğitim alıyor. Yapılan sosyal ve kültürel aktiviteler çok önemli. Bu aktivitelerin sayısının arttırılması gerekir. Öğrencilerin barınma sorununu yaşanmaması onların daha iyi bir eğitim alması açısından da çok önemli” diyerek, öğrencilerin maddi sıkıntı yaşamamaları için hem eğitim görüp hem de para kazanmaları sağlayacak çalışmaların yapılması gerektiğini belirtti.
GAÜN Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Cahit Bağcı, Nefise Necip Teymur İlkokulu Müdürü Ömer Faruk Çelik ve Rehberlik Öğretmeni Tuğba Kiremitci’nin de katıldığı ziyarette, Nefise Necip Teymur İlkokulu Müdürü Ömer Faruk Çelik, Gaziantep Üniversitesi’ni takdirle izleyip gurur duyduklarını söyleyerek, “Öğrencilerimizi sizin yolunuzdan yetiştirmeye gayret edeceğiz” dedi.