Yaptığı hizmetler ile köylerin beğenisini kazanan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, bir teşekkür de Sarı Salkım Köyünden geldi.
Köylerine yapılan hizmetleri unutmayan Sarı Salkım Köy halkı, düzenledikleri yemekli toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibini kutladı. Şahin ise ekibi ile birlikte, Sarı Salkım Mahallesi’nde yapılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyerek, köy halkının sıkıntılarını dinledi. Köy muhtarı Hakkı Beyazay tarafından verilen yemeğe de katılan Şahin ve çalışma ekibi, burada köylülere çalışmalar hakkında bilgiler verdi.
4,5 MİLYON TL.LİK YATIRIM YAPILDI
Sarı Salkım Köyü’ne alt ve üst yapı olmak üzere 4,5 milyon TL. yatırım yaptıklarını belirten Şahin, köylerin ihtiyaçlarına göre yatırımların devam edeceğini kaydetti.
Hizmete ihtiyacı olan her noktaya hizmet ulaştırmak için tüm ekibi ile birlikte çalıştığını kaydeden Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Sarı Salkım Köyü şehirleşme açısından çok önemli bir konuma geldi. Gaziantep’in en cazibeli bölgelerinden birisi oldu. Alın teriyle, emeğiyle çalışan bu insanları mağdur etmeyiz. Sizler her şeyin en iyisine layıksınız. Biz vatandaşın yaşam kalitesini yükseltmek için yola çıktık ve bu doğrultuda çalışıyoruz. İmar planı ile ilgili yasalara ve kanunlara uymak durumundayız. Yasalar ne diyorsa bizler ona göre hareket ediyoruz. Ama hiçbir zaman sorun olmadık ve çözümleyici olduk. Bu konuda da her zaman çözüm üzerinden olaylara bakıyoruz. Elimizden geldiğince hizmet ulaştırmaya ve çözüm üretmeye gayret ediyoruz. Sarı Salkım da bu şekilde yaklaştığımız noktalardan biri. En kısa zamanda istenen hizmet buraya sağlanacak” şeklinde konuştu.
MUHTAR SORUNLARI ANLATTI
Fatma Şahin’in hizmetlerinden memnun olduklarını dile getiren Sarı Salkım Mahallesi Muhtarı Hakkı Beyazay, “Köyümüzde su ve yol sorunu vardı. Su sorununu GASKİ çözdü. Yol ve asfalt sorunumuz ise Büyükşehir Belediyesi çözüyor. Kanalizasyon sorunumuz bitmek üzere. Arıtma tesisi yapıldı. Bağ evlerimizin yolları yazın toz, kışın çamur oluyor. Mümkünse bu yollarımıza mucur dökülsün. Bir de evlerimize fazladan kat yaparsak belediye ceza yazıyor. Buna bir çözüm bulunmasını istiyoruz” ifadelerinde bulundu.
Muhtar Beyazay, köylerine yapılan hizmetlerden memnun olduklarını, çalışmayı gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve ekibine memnuniyetini dile getirdi.