Şehitkamil Belediye Başkanlığınca 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Etüt Eğitim Merkezleri arası Futbol Şenliği Şehitkamil Belediyesi Gazikent Stadyumunda oynanan final müsabakalarının ardından muhteşem finalle son buldu. 20 takımın yarıştığı şenlikte küçük kramponlar yeşil çimler üzerinde keyif dolu anlar yaşadı.
23 Nisan Spor Şenlikleri çerçevesinde Şehitkamil Belediyesi tarafından, Şehitkamil Belediyesi bünyesindeki 20 farklı etüt eğitim merkezinde eğitim gören sporcu öğrenciler arasında düzenlenen futbol turnuvası, oynanan final müsabakalarıyla son buldu. 300’ün üzerinde sporcunun katılımı ile düzenlenen futbol şenliğinde şampiyon ekip, yapılan 44 müsabakanın ardından belirlendi. Turnuva sonrasında Şehitkamil Belediyesi bünyesinde eğitim öğretim faaliyetlerine devam eden Başak Konakları Etüt Eğitim Merkezi birinci olurken ikincilik ve üçüncülük koltuğuna ise Seyrantepe ve Zeytinli Etüt Eğitim merkezleri oturdu. 23 Nisan Spor Şenlikleri çerçevesinde birçok farklı etkinliğe katılan küçük kramponlar saha içinde ise rekabeti saha dışında ise dostluk ve kardeşliği üst düzeyde yaşadılar. Şehitkamil Belediyesi Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri turnuva sonrasında mutluluklarını ifade ederken, organizasyonun düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini dile getirdiler. Tribünleri dolduran etüt eğitim merkezleri öğrencileri ise bir yandan dostluk, barış ve kardeşlik tezahüratları yaparken bir yandan da çalınan türkülere eşlik ederek keyifli anlar yaşadılar.
Şehitkamil Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Etüt Eğitim Merkezleri Futbol Şenliği Ödül töreninde sporcu öğrencilere yönelik bir konuşma yapan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcı Hayri Özkeçeci, 23 Nisan Spor Şenlikleri vesilesi ile etüt eğitim merkezlerinde eğitim gören öğrencilerinin sporun birleştirici ve kaynaştırıcı atmosferinde bir araya geldiklerini ve bu tip etkinliklerin öğrencilerin sosyalleşebilmesi adına çok önemli olduğunu vurguladı. Başkan Yardımcısı Özkeçeci, “Şehitkamil Belediyesi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Etüt Eğitim Merkezleri Futbol Şenliğine katılan tüm öğretmen ve öğrencilerimizi gönünden kutluyorum. Sporcu öğrencilerimiz bu organizasyon vesilesi ile sporun birleştirici ve kaynaştırıcı atmosferinde bir araya geldiler. Ben Futbol Şenliğinin düzenlenmesinde emek veren katkı koyan herkesi tebrik ediyor, dereceye giren takımları bir kez daha kutluyorum” diye konuştu.
Yapılan konuşmaların ardından dereceye giren takımlara madalya ve kupaları Şehitkamil Belediye Başkanı Yardımcısı Hayri Özkeçeci tarafından takdim edildi. Ödül töreninin ardından takımlar hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.