Çevreci belediyecilik anlayışıyla hareket eden Şehitkamil Belediyesi, Batıkent Mahallesinde yapımına başlanılan parkın çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Çocuk oyun gruplarından spor aletlerinin bulunacağı park, kısa bir süre içinde bitirilerek, hizmete sunulacak. Batıkent Mahalle Muhtarı Mecit Katırcı, yapılan parkla birlikte yeşil alan ihtiyaçlarının yüzde yüze yakınının tamamlanacağını söyledi.
Daha yeşil ve yaşanabilir bir ilçe için çalışmalarını sürdüren Şehitkamil Belediyesi, Batıkent Mahallesinde yeni bir park yapımına başladı. Park, kaldırım, kilit taşı yapımına başlayan Şehitkamil Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, çocuklar için oyun alanları, spor aletleri, yeşil alanlar, yürüyüş yolları, oturma bankları, gibi birçok özelliği bir arada sunacak. 9 bin 500 metrekare alana inşa edilen parkın mahalleye ayrı bir güzellik katacağını dile getiren Batıkent Mahalle Muhtarı Mecit Katırcı, “İbrahimli Polis Merkezimizin olduğu alanda çok güzel ve kaliteli bir park yapılıyor. Bu parkımız yapılıp bitirildikten sonra mahallemizde bulunan park ihtiyacımızın yüzde 99’una yakın park ihtiyacımız bitmiş olacak. Bu parkımızda anneler parkı gibi güzel bir şekilde tasarlanıyor. Aynı zamanda parkımızın hemen yanı başında birde anaokulumuz yapılacak, anaokuluna gelen çocuklarımız parkımızda güvenli bir şekilde zaman geçirebilecekler. Mahallemize sunulan güzel hizmetlerden dolayı şahsım ve mahallem adına Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ediyorum” dedi.
Park yapımının tamamlanmasıyla birlikte çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebilecekleri ve daha yeşil bir alana kavuşacaklarını belirten mahalle sakinleri, “Burada çok güzel bir park yapılıyor, mahallemizin bu parka ihtiyacı vardı. Yapılan park çalışmasından memnun kaldık, zaten belediyemizin tüm çalışmalarını taktir ediyor ve destekliyoruz. Burada emeği geçen herkesi kutluyor, belediyemize teşekkür ediyor” şeklinde konuştu.