Şehitkamil Belediyesi tarafından yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen piknikte bir araya gelen Şehitkamil Belediyesi Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, 2014-2015 yılının stresini piknik yaparak attılar. Dülük Tabiat Parkı’nı gezen öğrenciler, çeşitli oyunlar oynayarak gönüllerince eğlendiler.
Şehitkamil Belediyesi bünyesinde bulunan Sosyal Tesislerdeki Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri için Dülük Tabiat Parkı’nda piknik düzenlendi. Piknik alanına gelen öğrenciler, 2 gün süren piknikte halaylar çekti, oyunlar oynadı. Daha sonra kendilerine ikram edilen yemekleri yiyen çocuklar, pikniğin tadını doyasıya çıkardı. Şehitkamil Belediyesi tarafından düzenlenen pikniğe katıldıkları için mutlu olduklarını belirten Etüt Eğitim Merkezi öğrencileri, “Şehitkamil Belediyemizin düzenlemiş olduğu pikniğe katıldık. Dülük Tabiat Parkını çok beğendik, güldük, eğlendik, halay çektik, yemek yedik. Hocalarımızla beraber oyunlar oynadık. Eğitim gördüğümüz Etüt Eğitim Merkezleri derslerimizin yükselmesinde, anlamadığımız konularda tekrardan sorarak öğrenme fırsatını sundu. Okulda öğrendiklerimiz ve Etüt Eğitim Merkezleri’ndeki ders tekrarları ve soru çözümleri TEOG sınavında başarı sağlamamızda çok büyük bir katkı sağladı. Bir yıl boyunca ders çalıştık ve bugünde o bir yılın sıkıntı ve stresini burada doyasıya attık. Bizlere Etüt Eğitim Merkezleri’nde ders çalışma imkanı sunan ve bugün burada bu pikniği yapmamızda emeği geçen Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu’na ve hocalarımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştular.
“İNSANLARIMIZ MUTLU, BİZLER MUTLUYUZ”
Dülük Tabiat Parkında öğrenciler için düzenlenen pikniğe katılan Şehitkamil Belediye Başkan Yardımcısı Hayri Özkeçeci, “Geleneksel hale getirdiğimiz pikniklerden birini daha çocuklarımızla birlikte gerçekleştirdik. 2 gün süren bu etkinliğimizde yaklaşık 4 bin öğrencimiz piknik yaptı. Çocuklar yılın yorgunluklarını gönüllerince eğlenerek atıyorlar. Daha önce aynı pikniği hanım kardeşlerimizle yapmıştık. İnsanlarımız birlik beraberlik ruhu içinde hareket ederek mutlu oluyorlar. Sosyal belediyecilik anlayışı içinde hareket ediyoruz ve bu işten zevk alıyoruz. Milletimizin mutluluğu her şeyden önemlidir. Onlar mutlu oldukça bizlerde mutlu oluyoruz. İnşallah gelecek yıllarda da bu etkinlikleri sürdüreceğiz” dedi.