AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, partisinin Kürtün ilçesinde düzenlenen mitinge katılarak hemşehrilerine hitap etti.
Kürtün miting meydanında hemşehrilerine hitap eden Üstün, Kürtün ilçesinin Anadolu Türkmen tarihinin en önemli merkezlerinden olduğunu vurgulayara,k Kürtün ilçesinin eskiden Kürtün-i Bala olarak adlandırıldığını belirtti.
Üstün, “Karadeniz’in kalesi, Türkmen boylarının yuvası, güzel Kürtün ilçemizden, Milletin adamı adam gibi adam kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a, 2023 hedefleriyle, idealleriyle millete ufuk olan Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu hocamız ve gönüllülerine selam olsun. Değerli hemşehrilerim, vicdan ile bakıp tarafsız yorumlayan herkes yapılanın farkında. Hastaneye gidip görüyor, okula gidip görüyor, şehirlerarası yolculukta yollarımızı görüyor, asrın projeleri tüp geçitleri, havaalanlarını. Bizim milletimiz elhamdülillah görüyor. Görmeyenlere yapacak bir şey yok. Onların gözleri var görmezler, dilleri var konuşmazlar. Emir büyük yerden, biz öyle inanıyoruz, öyle hamd ediyoruz. Kıymetli kardeşlerim, biz millet olarak halka değer vermeyenleri hem gözümüzden hem de gönlümüzden düşürdük. Biz illegal yollarla darbelerle değil bu ülkenin gerçek sahibi sizlerle, millete rağmen yapılan dayatmaları, millet iradesiyle hayatımızdan çıkardık. Biz halkın seviyesine inmek değil, halkımızın seviyesine çıkabilmenin mücadelesini verdik ve bu mücadeleyi vermeye inşallah devam edeceğiz” dedi.
Kürtün ilçesindeki miting programından sonra AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, İl Merkezinde kamu kurumlarının çalışanları ile bir araya geldi. Milletvekili Üstün, seçim çalışmaları kapsamında il merkezindeki kamu kurum ve kuruluşlarını dolaşarak, çalışan personeller ile hasbihal etti. Kurumlarındaki şikayet ve talepleri dinleyen Üstün, gün içerisinde İl Milli Eğitim Müdürlüğü, İl Emniyet Müdürlüğü, Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi ve Özel Harekat’ı da ziyaret etti.
“BİRİNCİLİĞE EN YAKIN İLLER ARASINDAYIZ”
Milletvekili Üstün seçim çalışmaları esnasında yapmış olduğu açıklamasında, “Biz 2011 seçimlerinde aldığımız oy oranına göre üç milletvekili birden çıkarabiliyorduk. Yerel seçimlerde Türkiye dördüncüsü olduk. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Türkiye üçüncü olduk. Şimdi hedefimizi çalışmalara başladığımız ilk günden beri Türkiye birinciliği diye belirledik. Geldiğimiz son süreçte anketlerde ve diğer değerlendirmelere birinciliğe en yakın iller arasındayız. Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’na verdiğimiz sözü tutabilmek için mahalle, köy belde ilçe demeden çalınmadık kapı bırakmadık, bırakmayacağız” diye konuştu.