AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve adayı Feramuz Üstün, Gümüşhane Üniversitesi’ni ziyaret etti.
Üstün, üniversitenin idari personelini, öğretim üyelerini, öğretim görevlilerini ve üniversite öğrencilerini ziyaret ederek öğrencilerle bir araya geldi. Gümüşhane Üniversitesi’nin son yıllarda kurulan üniversiteler arasında gelişme sıralamasında birinci sırada olduğunu belirten Üstün “Üniversitemiz her geçen gün büyümeye devam ediyor. Gerek akademik personeli gerekse yeni bölümler anlamında gelişimini sürdürüyor. Ak Parti ile her şehrin üniversiteye kavuşması Türkiye’nin aydınlık geleceğe ilerlemesini hızlandırmış, 2023 hedeflerine bir adım daha yaklaştırmıştır. Bu anlamda bizim üniversitemiz bütçeden en çok payı alan ve kısa sürede hızla gelişen üniversitelerin başında gelmektedir. Bu gelişim Ak Parti iktidarları olduğu sürece de devam edecektir” dedi.
“ÜLKENİN BUGÜNÜ DE GELECEĞİ DE SİZ GENÇLERSİNİZ”
“Ülkenin bugünü de geleceği de siz gençlersiniz” diyen Üstün, “Gençlerimiz siyasetin içerisinde olması için seçilme yaşını 25’e düşürdük. 18 yaşa düşmesi içinde girişimlerde bulunduk. Biz gençlerimize güveniyoruz. Yine en çok genç adaylarda Ak Parti birinci sırada. Çünkü biliyoruz ki bu üniversitelerden yetişen gençler, ülkesine milletine hizmet etmek için, Türkiye’yi 2023 hedeflerine ulaştırmak için hiç düşünmeden büyük fedakarlıklar göstereceklerdir. Buna inancımız tam olduğu için gençlerimize de güvenimiz tamdır” ifadelerini kullandı.
Gün içerisinde programlarına devam eden Üstün, Şiran ilçesinde esnaf ziyaretlerinde bulundu. Üstün, “Gümüşhane’mizin her bölgesinde hemşerilerimiz ile bir araya gelerek yeni Türkiye’nin imar ve inşa sürecini hemşerilerimize anlatıyoruz. Tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde hizmet etmeyi bir an olsun bırakmıyoruz. Başbakanımızın belirttiği gibi köy köy, mahalle mahalle, ilçe ilçe gezerek yeni Türkiye hedeflerini hemşerilerimizle paylaşıyoruz. Bu anlamda tüm teşkilat mensuplarımıza, dava arkadaşlarımıza ve partimize gönül vermiş tüm hemşerilerimize, bu kutlu yolda yol arkadaşlıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.