AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün ve Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, İl Bank Yöneticileri ile Gümüşhane’de bir araya gelerek Gümüşhane’ye yapılacak olan yatırımları değerlendirdi.
İl Bank Genel Müdürü Turgut Dedeoğlu, Genel Müdür Yardımcısı Hakan Çolak ve Trabzon Bölge Müdürü Salih Devran’ın hazır bulunduğu toplantıda Üstün, Gümüşhane’nin nüfusa oranla genel bütçeden en çok yatırım alan iller arasında ilk sırayı aldığını söyledi. Üstün, İlbank A.Ş yatırımlarından Gümüşhane’ye yakışan aslan payını aldığını ifade ederek “İl Bank ile ilimizin tüm ilçelerinden tutun hemen hemen tüm köylerine gerek projelerle gerekse genel anlamda birçok alanda yatırımlar yaparak hemşerilerimizi daha yaşanabilir bir Gümüşhane için İl Bank desteğiyle her alanda geliştirmeye çalıştık" dedi.
Hizmetlerin her alanda gelmeye devam ettiğini ifade eden Milletvekili Üstün, "Gümüşhane bu yatırımlar neticesinde göç veren il değil, göç alan il konumuna geliyor. Nüfus artışının hızla devam ettiği ilimizin tüm ilçeleri ile birlikte bu yatırımlar sayesinde kalkınacak. 13 yıllık iktidarlarımız boyunca ve 2011 sonrasında tüm teşkilatlarımızın ve halkımızın uygun gördüğü şekilde tüm Türkiye’ye hizmet etme yolunda AK Parti bu ülkenin miladı denilebilecek işler yaptı. Demokrasi ve özgürlükler, hukuk ve adalet sistemi, sağlıkta mega projeler, Dünya’nın hayranlıkla izlediği ulaştırma projeleri, eğitimde alanında ki yenilikleri ile 13 yılda Türkiye Dünya’da hak ettiği konuma ulaşmıştır. İnşallah halkımızın teveccühünü ve güvenini sarsmadan 2023 hedeflerinde dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına girerek hedeflerimizi tek tek başaracağız. Türkiye büyüdükçe Gümüşhane gelişmeye ve büyümeye devam edecek” ifadelerini kullandı.