AK Parti Gümüşhane Milletvekili ve adayı Feramuz Üstün, seçim çalışmaları kapsamında Torul ilçesinde köy ziyaretlerine devam ediyor. Milletvekili Üstün, Torul ilçesinde Herek, Demirkapı, Arpalı, Kopuz, İlecik ve Dağdibi köylerini ziyaret etti.
Köy halkı, köy muhtarı ve köy temsilcileri ile bir araya gelen Üstün köylerin sıkıntı ve taleplerini dinledi. Üstün “Hiç boşluk bırakmadan köylerimizi ziyaret etmeye, vatandaşlarımızla hasbihal etmeye devam ediyoruz. Milletimiz çok şükür yapılanı biliyor ve devletimize, iktidarımıza teşekkür ediyor. Bizde eksikliklerimizi biliyoruz ve notlarımı alıyoruz. İnşallah eksik kalan işleri de yeni dönem de bitirmek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Köylerimizi ziyaretlerimiz esnasında hemşerilerimiz tarafından partimize her zaman olduğu gibi şimdide yoğun teveccüh gösteriliyor. Hemşehrilerimiz kimin kendilerine daha iyi hizmet edeceğini çok iyi biliyor ve desteğini de ona göre gösteriyor” dedi.
Üstün, Torul ziyareti sonrasında programına il merkezinde devam etti. Gümüşhane Belediyesi ve GÜYAD’ın ortaklığında düzenlenen Ahmet Ziyâüddin Gümüşhanevi Hazretlerini Anma, Anlama ve Tanıma Programı’na katılan Üstün, Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin yaşamış olduğu devirde çok önemli eserlere ve hizmetlere sahip olduğunu belirterek “Çocuklarımıza ve gelecek nesillerimize Ahmet Ziyaüddin Gümüşhanevi Hazretleri’nin düsturunu anlatarak bu şekilde yetiştirmeliyiz” diye konuştu.