Giresun’un Görele ilçe Belediye Başkanı Tolga Erener, Hasan Ali Yücel İlk ve Ortaokulu’nda birinci sınıf öğrencileri tarafından düzenlenen okuma bayramında duygulandığı bir sürprizle karşılaştı.
Okul Müdürü Ahmet Yılmaz, yıllar önce Hasan Ali Yücel İlkokulu’ndan mezun olan Başkan Tolga Erener’e ait tüm bilgileri okul arşivinden araştırarak, diplomalı eseri ile mezuniyet defterinden oluşan bir albüm hazırlattı. Hazırlanan albümü Okuma Bayramı etkinliğinde Okul Müdürü Ahmet Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şenel Dede tarafından Başkan Erener’e takdim edilince salonda duygulu anlar yaşandı.
Okul Müdürü Yılmaz, burada yaptığı açıklamada, “Göreve geldiği günden beri okulumuzdan gülen yüzünü, desteğini ve ilgisini eksik etmeyen Belediye Başkanımız Tolga Erener’e şahsım ve okulumuz adına çok teşekkür ediyorum. Yıllar önce okulumuzdan mezun olan başkanımıza teşekkür babında okulumuzun diplomalı eseri ve mezuniyet defterinden oluşan bir albüm hazırlattık” dedi.
Kendisine takdim edilen albümü inceleyerek duygulu anlar yaşayan Başkan Tolga Erener ise “Hayatımda önemli bir yeri olan okul yıllarımın ilk aşamasına ait en büyük hediyeyi aldım. Ben de bir Hasan Ali Yücel’li olarak burada olmaktan gurur duydum. Biz burada okurken böylesine büyük bir okula sahip değildik ama hayatımın en güzel günleri o günlerdi. Şuanda çok duygulandığım bir sürprizle karşılaştım. İnanın şuanda konuşmakta zorlanıyorum. Ben bu anlamlı hediyeden dolayı okul müdürü Ahmet Yılmaz olmak üzere herkese teşekkürlerimi sunuyorum” diye konuştu.