Hakkâri Valisi Yakup Canbolat, Tıp Bayramı Haftası nedeniyle düzenlenen yemekte doktor ve sağlık çalışanlarıyla bir araya geldi.
Devlet Hastanesi tarafından bir lokantada verilen yemeğe Vali Yakup Canbolat, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Ahmet Otal, vali yardımcıları Cumhur Duran, Mehmet Emin Taşçı ve Hüseyin Sayın, İl Jandarma Komutanı Albay Yavuz Özfidan, İl Emniyet Müdürü Resul Holoğlu, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Hakan Türk, İl Sağlık Müdürü Harun Aşan, Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez ile sağlık kuruluşlarında görevli doktor ve personeller katıldı.
Yemek öncesi bir konuşma yapan Vali Yakup Canbolat, Tıp Bayramı vesilesiyle sağlık çalışanlarıyla bir araya gelmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Vali Canbolat, “Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dt. Hakan Türk ve Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Ayhan Sönmez başkanlığında güzel bir sağlık ekibiniz var. Vatandaşımıza doğru sağlık hizmetinin götürülmesi noktasında sizleri başarılı gördüğümü ve başarınızı gözlemlediğimizi ifade etmek isterim. İnşallah Hakkâri’de daha sağlıklı ve güzel günlere hep birlikte ulaşırız’’ dedi.