Hatay 2. Amatör Ligi C Grubu’nu şampiyon olarak tamamlayıp, play off maçlarına katılmaya hak kazanan Arsuz Belediyespor, 1. Amatör Küme’ye yükselme mücadelesinin ilk maçında Turunçlu Gençlik Spor’a konuk olacak.
16 Mayıs 2015 Cumartesi günü saat:14.00’te Çekmece sahasında oynanacak olan karşılaşma için hazırlıklarını sürdüren Arsuz Belediyespor yoğun bir tempo harcıyor. Arsuz Belediyespor Teknik Direktörü Mahmut Taner yönetiminde yapılan antrenmanda ısınma çalışmalarının ardından teknik taktik çalışmaları yapan futbolcular, daha sonra Turunçlu maçının da provasını yaptı.
Play-off maçlarında formanın hakkını vermek için ellerinden geleni yapacaklarını söyleyen Arsuz Belediyespor Teknik Direktörü Mahmut Taner, “Amacımız elimizden gelenin en iyisini yaparak, play-off’tan da şampiyon olarak çıkmak. Biz, genç ve sahada ne istediğini bilen oyunculardan kurulu bir ekibiz. Ben, Arsuz Belediyesi bünyesinde görev alan bir personel olmanın yanı sıra, Arsuz Belediyespor’un Teknik Direktörlüğü’nü de yapmaktan gurur duyuyorum. Arsuz Belediyespor olarak, sahada yüreğini ortaya koyan futbolcularımın bütün maçları kazanacağını düşünüyorum. Başarımızda Arsuz Belediye Başkanımız Sayın Nazım Culha’nın desteği ve güveni de çok etkili oldu. İlk hedefimiz ligde şampiyon olmaktı, amacımıza ulaştık. Şimdi sıra 6 takımın kıyasıya mücadele edeceği 2. Amatör Küme Play-Off Müsabakaları sonucunda ilk üçe giren takım olmak ve 2015-2016 futbol sezonunda 1. Amatör Küme’ye yükselmektir. İnşallah bu hedefimize de ulaşacağız” dedi.