AK Parti Hatay İl Başkanı Ahmet Atıç, Hataylıları Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine davet etti.
Büyük Antakya Oteli’nde düzenlenen kahvaltılı programla basınla buluşan Başkan Atıç’a İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Milletvekili adaylarından Tülin Durgun Yetim ile İbrahim Naci Yapar eşlik etti. Ataç, tüm Hataylıları cumartesi günü yapılacak Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun mitingine katılmaya çağırdı.
AK Parti’nin ülkede oluşan ihtiyaçlar üzerine kurulan bir oluşum olduğunu vurgulayan Atıç, "Partimizin kurulduğu yıllarda ülkemiz koalisyonlarla yönetiliyordu, ülkemizin her kuruma borcu harcı vardı, ülkede memurların maaşları bile ödenemiyordu, AK Parti tüm bu zorlukların yaşandığı en zor dönemde kuruldu ve Türkiye’nin üzerine güneş gibi doğdu" dedi.
Cumhuriyet döneminden 2000’li yıllara kadar olan uzun dönemde ülkeye yapılan hizmetlerle 13 yıllık AK Parti iktidarı döneminde yapılan yatırımların karşılaştırılmasını isteyen Atıç, tüm bunlar göz önüne alındığında AK Parti’nin Türkiye’ye kattığı değerin anlaşılacağını söyledi.
AK Parti’nin iktidarda olduğu 13 yılda Hatay’a toplam 13,8 milyar liralık yatırım yapıldığını aktaran Atıç, bu rakamlarla Hatay’da her alanda büyük gelişmelerin yaşandığını söyledi. Hatay’ın huzur ve barış ikliminin bozulmaması gerektiğini vurgulayan Atıç, bu anlamda basın mensuplarına da büyük işler düştüğünü ifade etti.
Başkan Atıç son olarak Play-Off’ta İnegölspor’a rakip olan Hatayspor’a başarılar dileyerek, Hatayspor’a her türlü desteği vereceklerini söyledi.