Isparta’nın Eğirdir Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı Kupası Atlı Dayanaklı Yarışmaları, hafta sonu ilçe stadında gerçekleştirilecek.
Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl, hafta sonu yapılacak at yarışları öncesinde ilçe stadındaki düzenlemeleri yerinde incelerken, Eğirdir Spor Kulübü adına yarışlara katılacak sporcuları da izledi. Başkan Ömer Şengöl yaptığı açıklamada, "Cumhuriyet tarihinde ilçemizde organize ilk at yarışları bu hafta sonu yapılacak. Isparta bazında küçük bir yarış geçtiğimiz hafta yapıldı. 16-17 Mayıs 2015 tarihlerinde Eğirdirspor Kulübü’nün atlı sporcuları ve dışarıdan gelecek misafir yarışmacılarla Türkiye Binicilik Federasyonu kuralları ve organizasyonu doğrultusunda ta yarışlarını yapacağız. Konunun henüz amatörüyüz. Bütün vatandaşlarımızı yarışlara bekliyoruz" dedi.
Eğirdir Spor Kulübü adına yarışlara katılacak sporcuların hazırlıklarını da izleyen Başkan Şengöl, Ümit Yeter, Burak Yeter, Muhammet Şems Kocamüftüoğlu, İsmail Çetin, Raşit Sarışahin ve Raşit Toprak’a başarı diledi.
16-17 Mayıs tarihlerinde yapılacak yarışların sabah 08.00’da başlayacağı ve 8 ile 16 kilometre arasında değiştiği belirtildi.