Isparta ilçesi Eğirdir Belediyesi’nin destekleriyle Eğirdir Meslek Yüksekokulu İnsan Kaynakları Bölümü öğrencilerinden Gözde Acar ve Kardelen Çokkara’nın hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamındaki oyuncak ve kitap kampanyasına Süleyman Demirel İlk ve Ortaokulu öğrencilerinden bağış geldi.
Eğirdir Belediyesi’nin destekleriyle Eğirdir MYO öğrencilerinden Gözde Acar ve Kardelen Çokkara’nın hazırladığı Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında düzenlenen kitap ve oyuncak bağış kampanyası başladı. Kampanyaya Eğirdir Belediye Başkanı Ömer Şengöl maddi ve manevi destek verirken, Eğirdir Kaymakamı Dr. Yalçın Yılmaz da bizzat katılarak destek verdi. Kaymakam Dr. Yalçın Yılmaz, "Bulunduğum yere nasıl katkı yapabilirim diyen sevgili MYO öğrencilerine sosyal sorumluluk projesini uyguladıklarını teşekkür ediyorum, çünkü doğru bir noktadan başlamışsınız. Kitap ve oyuncak. Buradan verilecek her kitap, gelişime katkı sağlayacak. Önemli olan kitapları okumak. Kitap bağışlayan herkese teşekkür ediyorum. Kitap okuyan öğrencilerimize de ayrıca teşekkür ediyorum. Fırsat buldukça da oyuncakları da oynasınlar. Çocukların oyun oynamaya da ihtiyacı vardır, gelişimlerinde yardımcı olacaktır. Emeği geçen herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Belediye Başkanı Ömer Şengöl ise Eğirdir Meslek Yüksekokulu öğrencilerine teşekkür ederek, "Biz Belediye olarak ulaşım yardımlarda bulunuyoruz. Hep beraber bir sosyal etkinliğe katılmış olduk. Emeği geçenlerin ellerine sağlık" dedi.