Kahramanmaraş Piazza, Anneler Günü etkinlikleri kapsamında annesine en çok benzeyen ziyaretçilerini ödüllendirdi.
Yaşamlarını çocuklarına adayan annelerin en anlamlı günü olan Anneler Günü’ne özel eğlenceli bir kampanya başlatan Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, “Tıpkı anneme benziyorum” diyenleri ödüllendirdi.
Piazza’nın 1-7 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği “Hediyeyi Kapıyorum Çünkü Anneme Benziyorum” kampanyasına katılmak isteyenler, anneleri ile birlikte çektirdikleri bir fotoğrafları ve kişisel bilgilerini ’[email protected]’ adresine göndererek, kampanyaya ücretsiz olarak katılma fırsatı buldu.
Anneler ve tıpkı onlara benzeyen çocuklarının fotoğraflarından oluşan bir serginin açılışını yapan Piazza, yapılan değerlendirmenin sonunda, annesine en çok benzeyen ziyaretçilerini ödüllendirdi.
ANNESİNİ TEKERLEKLİ SANDALYE İLE GETİRDİ
Katılanların, anneleriyle olan benzerlikleri nedeniyle jürinin finalistleri belirlemekte zorlandığı kampanyanın birincisi Hüseyin Sağlam oldu. Yaşlı ve hasta olan annesi Zekiye Sağlam’ı tekerlekli sandalye ile Piazza’ya getiren yarışmanın birincisi Hüseyin - Zekiye Sağlam, Atasay’dan Coronet tek taş pırlanta yüzük kazandı.
Yarışmanın ikincisi Gamze Budak, Arçelik’ten mikrodalga fırının sahibi olurken, üçüncülüğü elde eden Emile-Rose Haykal ise Vestel’den Minitost Makinesi kazandı. Yarışmaya katılan Eylül-Zeynep Çelik ve Melike Altıparmak, Zuhal-Aybüke Çelik ise mansiyon ödülüne layık bulundu ve kendilerine Piazza yönetimi tarafından sürpriz hediyeler verildi.