Kahramanmaraş merkez Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, hizmet karnelerinin çok iyi olduğunu anımsatıp, özgüven içerisinde 7 Haziran seçimlerine hazırlandıklarını söyledi. Başkan Mahçiçek, “Bir yılda çok büyük hizmetler yaptık. Dolayısıyla alnımızın akıyla seçmenin huzuruna çıkıyoruz” dedi.
Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, AK Parti Onikişubat İlçe Başkanlığı Mart ayı İlçe Danışma Meclisi’nde konuştu. AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Belediye Başkan Yardımcıları Dr. Ali Ünsal ve Nihan Büyükdereli ile mahalle temsilcilerinin katıldığı toplantıda, hayata geçirdikleri hizmetleri anlatan Başkan Mahçiçek, özgüven içerisinde 7 Haziran seçimlerine hazırlandıklarını söyledi.
Başarılarla dolu bir yılı geride bırakmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile geiren Mahçiçek, 2015’te de hizmet atağını sürdüreceklerini kaydetti. Öne çıkan projeler hakkında da teşkilat üyelerini bilgilendiren Mahçiçek, “Öncelik verdiğimiz projelerimizden birisi köy konakları. Belde ve köylerden mahalle statüsüne dönüşen yerleşim yerlerimizde çok amaçlı binalar inşa edeceğiz. Buralarda ihtiyarlarımız dinlenebilecek, çocuklarımız ders çalışabilecek, ihtiyaç halinde nişan ve düğün merasimleri ile taziyelerde kullanılabilecek. Proje aşaması tamamlanmak üzere. Yakın bir zamanda ihaleye çıkacağız inşallah” diye konuştu.
Yeni bir asfalt plenti kurma çalışmalarında da son aşamaya geldiklerini ifade eden Mahçiçek, “Saatte 200 ila 250 ton arasında asfalt yapacak bir makine alacağız. Bugün kadar asfalt plentimiz yoktu, yaptığımız yolları kilit parke olarak yapmıştık. Takdir edersiniz ki şehir içi yollarımıza asfalt ta yapmamız lazım. O asfalt makinemizin maliyeti de aşağı yukarı 8-9 milyon TL tutarında. Yine bu tesisin kurulması için 40 dönüm civarında bir şantiyeyi aldık ve Fen İşlerimizi de bu tesise taşıyacağız ve gece gündüz demeden hizmet üretmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.
“HİZMETİN EN İYİSİNİ AK PARTİ YAPAR”
“Çok fazla konuşmaya gerek yok, çok çalıştık, çok hizmet ürettik” diyen Başkan Mahçiçek, başarının sırrını ak kadrolara bağladı. Mahçiçek, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Ben her zaman şunu söyledim. AK Parti iyisini yapar, hem de en iyisini yapar. Merkezi hükümetiyle de en iyisini yapar, yerel yönetimiyle de en iyisini yapar. Bu işi bizden daha iyi yapacak kimse yok, buna emin olun. Bu ülkeyi yönetecek bizim kadrolarımızın dışında başka kadrolar da yok. Bundan da emin olun. Göğsümüzü gere gere her yerde konuşabiliriz. Neler yaptığımızı anlatabiliriz. Çünkü hizmet yaptık Allah’a şükür. Dolayısıyla, çok rahat bir çalışma ortamı bulacağız.”
“REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ”
Özgüven içerisinde seçimlere hazırlandıklarını ancak rehavete de kapılmayacaklarını vurgulayan Mahçiçek, “Bu seçimler bu ülkenin geleceği için çok önemli. Ya bu değişimi tamamlayacağız, ya da o eski düzen devam edecek. O eski düzenin devam etmemesi lazım. Yeni Türkiye’de sizlerin, demokrasinin istediğinin olması lazım. Bunun için çalışmamız lazım. Bu yapıyı değiştirirsek, bu ülkenin önünde kimse duramaz. İnşallah 7 Haziran’da Kahramanmaraş’ımızı Türkiye’de ilk sıraya taşıyalım” diyerek sözlerini tamamladı.
Toplantıda konuşan, AK Parti İl Başkanı Metin Doğan, Onikişubat İlçe Başkanı Ahmet Özdemir, Onikişubat Belediye Meclis Üyesi Ahmet Kuşçu ve mahalle temsilcileri seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundular.