Ekinözü Belediyesi ve Ekinözü Kaymakamlığı’nın ortaklaşa olarak düzenlediği kurumlar arası halı saha futbol turnuvasını şampiyonu, maçlarını namağlup şekilde tamamlayan Ekinözü Belediyespor oldu.
Ekinözü Belediyesi ve Ekinözü Kaymakamlığı’nın geleneksel olarak organize ettiği kurumlar arası halı saha futbol turnuvası, sona erdi. Ekinözü Belediyesi, İlçe Emniyet Amirliği, Müftülük, Mal Müdürlüğü, Devlet Hastanesi, Milli Eğitim ve Çok Programlı Lise’de görev yapanların oluşturduğu 7 takım mücadele etti. Mayıs ayında başlayan turnuvanın son maçı Müftülükspor ile Maliyespor arasında oynandı. Karşılaşma Müftülükspor’un galibiyeti ile tamamlandı. Büyük mücadeleye ve kıran kırana geçen maçlara sahne olan turnuva sonucunda Ekinözü Belediyespor, namağlup olarak şampiyonluğu elde etti. Turnuvanın ikincisi ise Milli Eğitimspor oldu. Turnuvada dereceye giren son takım ise Müftülükspor oldu.
Turnuvanın sona ermesi dolayısıyla maçların oynanacağı halı sahada kupa ve madalya töreni düzenlendi. Törende dereceye giren takımlara kupaları ve madalyaları takdim edildi. Ayrıca törende Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül ve Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’e turnuvaya olan katkılarından dolayı birer plaket takdim edildi.
Kupa töreni sonrasında değerlendirme yapan Ekinözü Kaymakamı Fatih Gül, “Yaklaşık 1 aydır devam eden ve belediyemizle organize ettiğimiz futbol turnuvası neticelendi. Dereceye giren takımlarımıza bugün kupalarını veriyoruz. Turnuvanın başlangıcından bugüne kadar büyük bir centilmenlik içerisinde mücadele eden takımlardaki arkadaşlarımı, hakem arkadaşlarımı ve organizedeki arkadaşları kutluyoruz. Mali yönden bizlerden desteğini esirgemeyen Ekinözü Belediyesi ve Belediye Başkanı Nursi Çeleğen’e teşekkür ediyoruz. Arkadaşlarımızla bundan sonraki sportif ve kültürel programlarda da yeniden bir arada olmayı arzu ediyoruz” diye konuştu.
Ekinözü Belediye Başkanı Nursi Çeleğen de, ilçede b u tür sportif ve kültürel faaliyetlerin düzenlenmesinden dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Başkan Çeleğen, “Ekinözü Kaymakamlığı ile birlikte organize ettiğimiz kurumlar arası futbol turnuvamız sona erdi. Turnuvamız centilmenlik içerisinde geçti. İlçe Kaymakamımıza, kurum ve daire amirlerimize, katılan takımlarımıza, organizede emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Spor dostluktur, sevgidir ve saygıdır. Bu tür turnuvalarda ve organizasyonlarda sportif faaliyetlerine her zaman destek olacağız” dedi.