AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, oyunu mezun olduğu Karahüyük İlkokulu’nda kurulan 1160 No’lu sandıkta kullandı.
Ünal, oyunu kullandıktan sonra yaptığı değerlendirmede, milletin istikrardan ve hizmet yana oy kullanacağını gördüklerini kaydetti.
AK Parti Grup Başkanvekili ve Kahramanmaraş Milletvekili Mahir Ünal, Elbistan Belediye Başkanı Durmuş Küçük, AK Parti Elbistan İlçe Başkanı Yunus Kaan Kısaca ve partililerle birlikte oy kullanmak için doğum yeri olan Karahüyük Mahallesi’ne geldi. Mezun olduğu Karahüyük İlk ve Ortaokulu’nda oyunu kullanan Mahir Ünal, burada sandık görevlileri ve vatandaşlarla bir süre sohbet etti.
Ünal, 2011’de de aynı ancak eski olan okul binasında sandık başına gittiğini hatırlatarak, “2011’deki okulumuzla şimdiki arasındaki farka baktığımızda ciddi hizmetin geldiğini görürüz. 2011’de yine oyumuzu burada kullanmıştık. 2011’deki oyumuzu kullandığımız okulla bugün oyumuzu kullandığımız okulun arasındaki farka baktığımızda son 4 yılda hamdolsun hem Kahramanmaraş’ımıza hem de Elbistan’ımıza çok ciddi bir hizmet geldi. Onun öncesindeki 9 yılda da bu hizmet bugüne katlanarak devam etti. Bugün yine aynı şekilde milletimizin istikrardan yana, bu hizmetlerin devamından yana oy kullanacağını görüyoruz” şeklinde konuştu.
50 günlük seçim kampanyası boyunca 2 bin 200 kişi ile sahada çalışma yaptıklarını belirten AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal, "Güzel bir kampanya geçirdik. Hemen hemen bütün ilçelerimizin köylerine, mahallelerine varıncaya kadar dolaştık. 50 gün içerisinde 2 bin 200 teşkilat mensubumuz sahada çalıştı. Gönüllüler bu rakamın dışında. Ve bugün 50 günlük çalışmanın sonucunda artık söz de, karar da millete ait. Biz, bugün tevekkülle sonucu bekleyeceğiz” ifadelerini kullandı.