Kahramanmaraş genelinde 2013 yılında ödediği gelir vergisi ile ilk 10’a giren vergi rekortmeni Elbistanlı esnafa, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in imzaladığı teşekkür belgesi takdim edildi.
Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye genelinde 2013 yılında en yüksek düzeyde gelir ve kurumlar vergisi ödeyen mükelleflere teşekkür belgesi gönderdi. Bakan Şimşek’in ıslak imzasını taşıyan teşekkür belgesi, ödediği gelir vergisi ile Kahramanmaraş genelinde ilk 10’a giren Elbistanlı peyzaj ve fidancılık alanında hizmet veren Elbistanlı esnaf İsmet Ayrılmış’a Elbistan Vergi Dairesi Müdürü Aysel Işık tarafından takdim edildi.
Emniyet Caddesi’nde Elbistan Peyzaj ve Fidancılık isimli firması ile faaliyet gösteren İsmet Ayrılmış’a belgesini veren Elbistan Vergi Dairesi Müdürü Aysel Işık, yaptığı değerlendirmede, “Bizim mükelleflerimizden olan İsmet Ayrılmış Bey’in, Kahramanmaraş genelinde ilk 100 mükellef arasından ilk 10’a girmesi bizleri sevindirdi. Kendisine Kahramanmaraş Vergi Dairesi adına teşekkür ediyorum. Vergisel yükümlülüklerinizi yerine getirdiğiniz için teşekkür ediyorum. 2013 yılı gelir vergisi mükellefleri arasında ilk 10’a girdiniz. Maliye Bakanımız Sayın Mehmet Çelik’in imzaladığı teşekkür belgesini İsmet Bey’e takdim ediyoruz. Ülke ekonomisine bulunduğunuz ve bulunacağız katkıdan dolayı teşekkür ediyorum. Ülkemizin gelişmesine vergilerle katkı sağlayan tüm kişi ve kuruluşlarımıza da, kazançlarının bir bölümünü vergi olarak ödemenin huzuru içinde, sağlıklı ve bol kazançlı yıllar temenni ederim” dedi.
Vergi rekortmeni İsmet Ayrılmış da, ince davranışından dolayı Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’e teşekkür etti. Ayrılmış; “Her duyarlı vatandaşın yapması gerektiği gibi vergilerimizi düzenli olarak verdik. Zaten bunun aksi bizler için kabul edilemez. Biz vatandaş olarak üzerimize düşeni yaptık. Tahakkuk edilen vergimizi ödedik. Ülkemizin ekonomisine katkıda bulunduğumuz için mutluyuz ve gururluyuz” şeklinde konuştu.
Daha sonra vergi rekortmeni esnafa teşekkür belgesi takdim edildi.