Hafta sonu gerçekleştirilecek olan genel seçim çalışmalarına tüm hızı ile devam eden AK Parti Karabük teşkilatı AK Yürüyüşlerine devam ederek Esentepe ve Kurtuluş Mahallelerinde de çalışmalarını sürdürdü.
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, Esentepe Mahallesi’nde gerçekleştirilen AK Yürüyüşün ardından vatandaşlara seslenerek,“ Bu ülkeye vesayet grubu artık diz çöktüremeyecek. Vesayet grubu her 20-30 yılda bu ülkeyi karıştırıp kardeşi kardeşe kırdırıyorlardı. Artık vesayet grupları bunu yapamayacak” dedi.
7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimde vatandaşlara yapılacak olan manipülasyonu milletin anladığını belirten Saylar, konuşmasına şöyle devam etti; “Şuanda 7 Haziran’daki seçimde vatandaşımıza yapılacak olan manipülasyonu milletimiz anladı. Bu ülkeye vesayet grubu artık diz çöktüremeyecek. Vesayet grubu her 20-30 yılda bu ülkeyi karıştırıp kardeşi kardeşe kırdırıyorlardı. Artık vesayet grupları bunu yapamayacak. Bizlerin aziz milletimize, İslam coğrafyasına hizmet etmemiz gerekiyor ve şuana kadar yaptığımız hizmetler bundan sonra da devam edecek. Oyunları görüyorsunuz, neler yaptıklarını görüyorsunuz. Bunları etraflarınıza anlatın. Ne yapıyorlar, papa bir cümle söylüyor; burada çıkıp BBP çıkıp burada Cumhurbaşkanı doğru söylemiyor, papa doğru söylüyor diyor. Sen papaya mı inanıyorsun, yoksa bir Müslüman mı inanıyorsun? Biz dinimiz gereği önce Müslüman’dan gelen habere inanırız, oralardan gelen söze inanılmaz, araştırılır. Bugün CHP’nin lideri, Cumhurbaşkanımıza Aksaray’da klozeti altından diyor. O kendi CHP iktidarları döneminde milletimize ne eziyetler yaptı onları anlatsın. 1960 Menderes’i niye astılar onu anlatsınlar, millete yaptıkları eziyetleri anlatsınlar, üniversitelere başı kapalı kızlarımızı sokmadıkları zamanları anlatsınlar, Türk ekonomisini batırdıklarında demokratik sol parti iktidarda olabilir; ama CHP zihniyeti iktidardaydı, önce bu millete bunların hesabını versinler sonra bizim karşımıza çıkıp konuşsunlar. Biz milletimiz ve Karabük’ümüz için hizmet etmeye devam edeceğiz. Karabük bize güven AK Parti var.”
KAHVECİ: “BU SEÇİM ESKİ TÜRKİYE ÖZLEMCİLERİ İLE YENİ TÜRKİYE SEVADALILARININ SEÇİMİ OLACAK”
AK Parti Karabük milletvekili ve milletvekili adayı Osman Kahveci, 7 Haziran’da gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin eski Türkiye özlemcileri ile yeni Türkiye sevdalılarının seçimi olacağını belirterek; “Biz millete ne ağabeylik için, ne ağalık yapmak için ne de patronluk yapmak için geliyoruz. Biz milletimize hizmet etmek için geliyoruz. 7 Haziran akşamı sandıklar açılmaya başladığında şunu göreceğiz. Sedat Namal kardeşimiz ile birlikte 2-0 yaparak yine birinci parti AK Parti çıkacak. Bu seçim eski Türkiye özlemcileri ile yeni Türkiye sevdalılarının seçimi olacaktır. Onun için 13 yıldır 9 seçimde AK Parti’yi iktidardan uzaklaştıramayanlar bu seçimde çok farklı komplolar kuruyorlar. Sağcısı, solcusu, liberali bir tarafta arkalarına Pensilvanya’yı almışlar bir yandan paralel bir yandan Kandil, bir yandan da DHKP-C illegal kanallarla AK Parti’yi iktidardan düşürmek istiyorlar. Meşru siyasetçiler ile gayri meşru örgütlerin tek amacı tek dertleri, AK Parti iktidarını düşürmek olmuş. Kurucu Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanımız olunca zannettiler ki AK Parti çökecek; ama şunu düşünmediler şimdi Genel Başkanımız, Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’da bir Recep Tayyip Erdoğan oldu. Anladılar ki bu AK Parti’de herkes bir Recep Tayyip Erdoğan, bunun için entrikalar ile bizleri iktidardan uzaklaştırmanın derdine düştüler; ama yine başaramayacaklar milletimiz buna izin vermeyecek. 7 Haziran akşamı da tüm Türkiye bunu sandıklarda gösterecek ve AK Parti ile yola devam diyecek” diye konuştu.
NAMAL: “MİLLETİMİZ AK PARTİ İLE YOLA DEVAM DİYECEK”
AK Parti Karabük milletvekili adayı Sedat Namal, hafta sonu gerçekleştirilecek olan genel seçimde sandıklardan AK Parti’nin birinci parti çıkacağını söyleyerek; “13 yıldır AK Parti olarak girilen her seçimde milletimizin teveccühleri ile iktidar olduk. İnşallah bu hafta sonu gerçekleştirilecek olan seçimde de Karabüklü hemşerilerimizin destekleri ile yine ülkemiz genelinde ve Karabük’te birinci parti olarak sandıklardan çıkacağız. Ben bu kutlu davada, bu mübarek yolda herkesin elini vicdanına koyarak hareket edeceğinden eminim. Görüyorsunuz ki herkes bir oldu bu güzel ülkemizin ekonomik anlamda, siyasi anlamda, yatırım ve hizmet anlamlarında tekrar çökerek eski haline dönmesi için uğraşıyor. AK Parti iktidarımız dönemince gelişen ve her geçen büyüyen ekonomiyi çökertmeye çalışıyorlar; ama biz inanıyoruz ki milletimiz buna izin vermeyecek. Ben şimdiden hafta sonu gerçekleştirilecek olan genel seçimlerin hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum ve durmak yok AK Parti ile yola devam diyorum” dedi.