Karabüklü İşadamı Çetin İpek 26. Dönem Milletvekilliği için Milliyetçi Hareket Partisi’ne aday adaylığı başvurusunda bulundu.
MHP Karabük Milletvekili aday adayı Çetin İpek, yazılı olarak yayınladığı açıklamada, “Hakkari Dağlıca kırsalında bir hain plan daha devreye sokulmuş 400 kilo patlayıcı ile teröristler kahraman Türk askerine pusu kurarak bir saldırı gerçekleştirmiştir. Neticede Türk Milletinin birlik ve beraberliğine yapılan bu hain saldırıyı kınıyor, şehit olan kahraman vatan evlatlarına Allah’tan Rahmet, Gazi olan kahraman askerlerimize de acil şifalar diliyorum. Sabır dedik, sabır kalmadı. Analar ağlamasın dendi analar ağlatıldı ve ağlatılmaya devam ediliyor. Her platformda Milliyetçi Hareket Partisi olarak söylediğimiz, çözüm süreci safsatasının bölünme ve parçalanma süreci söylemimizin ne kadar doğru olduğu bir kere daha gün yüzü gibi ortaya çıkmıştır. 1999 yılında bastırılmış sindirilmiş ve geri çekilmiş bir terör örgütü sözde çözüm süreci safsatası sayesinde mevcut 13 yıllık iktidarın yoğun ve üstün çabaları sayesinde tekrar hortlamış ve vatan evlatları 3 er 5 er şehit olmaya başlamıştır” dedi.
“MİLLETİMİZİN VİCDANI AFFETMEYECEKTİR”
MHP Karabük Milletvekili Aday Adayı İpek, "Önce ülkem ve devletim, sonra partim ve ben düsturunu ilke edinen milliyetçi hareketin mensupları, onurlu duruşu, şahsiyetli siyasetiyle ‘Mevzu bahis vatan ise gerisi teferruattır’ demeye devam edeceklerdir. Yaşanan terör saldırısıyla ilgili bir kere daha ‘Vatan Sağolsun’ demeye devam edeceğiz.” diye konuştu.