CHP’de Karabük’te yapılan ön seçimde Cevdet Akay birinci olarak çıkarak, kendisine güvenenleri asla mahcup etmeyeceğini söyledi.
Karabük’te 3 milletvekili aday adayının yarıştığı ön seçimde 763 oy alarak 1. sırada yer alan Cevdet Akay, üyelere göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür etti.
Akay, “Genel seçimlere aday belirleme kapsamında 29 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirdiğimiz demokrasi şöleninde üyelerimiz vermiş oldukları güven ile şahsımı Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekilliği sıralamasında 1. sıraya layık görmüşlerdir. Şahsıma duydukları güven ve teveccüh için tüm üyelerimize, bölgemizdeki tüm hemşerilerimize, bizleri bu yolda yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, sevenlerimize yakınlarımıza ve Cumhuriyet Halk Partisi ailesine sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Şimdi 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimler için sahaya inerek var gücümüzle çalışmalarımıza başlayacağız. Partimizin Karabük’ten milletvekili çıkarması adına birlik olup 7 Haziran’a kadar teşkilatlarımızla birlikte çalışacağız ” dedi.