Karabük’ün Safranbolu İlçesi Yazıköy mevkinde yapılacak olan ‘Engelsiz Yaşam Merkezi İdari Binası’ için sözleşme imzalandı.
Karabük İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ‘Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi İdari Bina Yapım İşi’ sözleşmesi Karabük İl Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Uzun ve ihaleyi kazanan firma yetkilisi Abdullah Bulut tarafından imzalandı.
Genel Sekreter Uzun “ Geçtiğimiz ay ihalesi yapılan ‘Yazıköy Engelsiz Yaşam Merkezi İdari Bina Yapım’ işinin ihale süreci tamamlandı. Yapım işi Uhdesinde kalan firma yetkilisi ile bu gün sözleşmesini imzalıyoruz. Benim firma yetkilisinden ricam işin süresinden önce tamamlanarak teslim edilmesidir. Sözleşme her iki tarafa da hayırlı olsun. Kazasız belasız bir çalışma ve kolaylıklar diliyorum” dedi.
Firma Yetkilisi Abdullah Bulut “Genel Sekreterimiz Mehmet Uzun’un işin süresinden önce tamamlamamızı istedi. Bizde sözleşmesini imzaladığımız işi 120 günde tamamlayıp teslim etme sözünü veriyoruz. Sözleşme her iki tarafa da hayırlı olsun” dedi.