MHP Karabük Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş, Safranbolu’da halka seslendi
Karabük’ün Safranbolu ilçesinde çalışmalarını sürdüren Milliyetçi Hareket Partisi 25. Dönem Milletvekili Adayları Durmuş Yalçın ve Ayhan Akbaş, Misak-ı Milli Meydanı’nda Safranbolululara seslendi.
Mitingin ilk konuşmasını gerçekleştiren MHP Karabük 2. Sıra Adayı Ayhan Akbaş, “Milliyetçi Hareket, mazlumun, çaresizin, işsizin, yoksulun, hepimizin iktidarı olacaktır. Safranbolu, bizimle yürüyecektir. Alnımız ak, başımız dik duracağız. 7 Haziran bizlerin kurtuluş günü olacaktır.” diyerek Safranbolululardan MHP ile yürümelerini istedi.
MHP Karabük 1. Sıra Adayı Durmuş Yalçın ise, “15 yıldır Safranbolu’da yaşıyorum. Safranbolu’nun adayı yok zannetmeyin, biz de Safranboluluyuz. Safranbolu’nun bir adayı var haberiniz olsun. Hedefimiz birinci parti olmak, biz bunları sahalara göre değerlendirmiyoruz. Kamuoyu araştırmaları yaparak konuşuyoruz. En büyük kamuoyu araştırmasını da Pazar günü sandıklarda sizler yaparak Milliyetçi Hareket Partisini birinci parti yapacaksınız” diyerek Safranbolululardan son güne kadar çalışmalara devam etmelerini istedi.
Karabük Belediye Başkanı Rafet Vergili’nin konuşmasını sonlandırmasının ardından miting sona erdi.