Safranbolu Halk Eğitim Merkezi, Halk Eğitim Merkezi Akşam Sanat Okulu ve SAKEM tarafından düzenlenen Yıl Sonu Sergisine katılımcılar hayran kaldı
Karabük’ün Safranbolu ilçesi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen programa Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak, Safranbolu Belediye Başkanı Dr. Necdet Aksoy, Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse, Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammet Yılmaz, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Öztaş, İş -Kur Müdürü Coşkun Güven, Daire Müdür ve Amirleri ile çok sayıda vatandaş ile kursiyerler katıldı.
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Safranbolu Halk Eğitim Merkezi Müdürü Sezai Öztaş, halk eğitiminin geniş bir uygulama alanına sahip olduğundan bahsederek müdürlüğün adının Hayat Boyu Öğrenme Müdürlüğü olarak değiştiğini ifade etti.
Öztaş, desteklerinden dolayı Karabük Valiliğine, Safranbolu Kaymakamlığına, Safranbolu Belediyesine ve Safranbolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne teşekkür ettiğini söyleyerek birbirinden değerli eserlerin sunulacağı sergi de emeği geçen herkese de teşekkür ederek sözlerini tamamladı.
Karabük İl Milli Eğitim Müdürü Ali Köse gelişmiş Batı toplumlarında kişilere diploma ve sertifikalarından ziyade hobilerin, sanat ve spor dallarıyla olan ilişkilerin sorulduğunu belirterek çalışmalarından dolayı herkesi tebrik ettiğini söyledi.
Safranbolu Kaymakamı Murat Bulacak ise insanların doğumdan ölüme kadar her dakika bir şeylerin öğrenilmesi gerektiğine değinerek, “Halk Eğitim Merkezimiz ve SAKEM çok güzel işler yapıyor. Hepsini tebrik ediyorum, çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.
Konuşmaların ardından ilkokul öğrencilerinin muhteşem halk oyunları gösterilerinin ardından Halk Eğitim Merkezi ve SAKEM kursiyerleri tarafından hazırlanan eserlerin sergi açılışlarına geçildi.
Sergiyi gezen protokol üyeleri ve vatandaşlar sunulan eserlere hayran kalırken, program kursiyerlerin hazırladıkları ikramlar ile sona erdi.