AK Parti Karaman 2. Sıra Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Esnaf ziyaretlerde sırasında konuşan Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, "Esnafımıza sahip çıkmak aslında halkımıza sahip çıkmaktır. Biz yıllardır esnafımızın derdini sorununu birlikte yaşadık ve çözümü konusunda tüm imkanlarımızı kullanarak çalıştık. Bugün geldiğimiz noktaya esnafımız sayesinde geldik. Esnafımızla birlikte Karaman’ın gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Biz seçimler sırasında görünüp seçimden sonra kaybolan siyasetçilerden değiliz. Siyaseti esnafımıza, halkımıza ve şehrimize hizmet aracı olarak görüyorum. Daha iyi hizmet edebilmek için siyasete atıldım. Emeği ile geçinen, beni benimseyen, vefa gösteren, sahip çıkan, esnafımızın sorunlarının çözümü için emek harcamak en büyük onurumdur” dedi.
’’BİZLER GÖNÜLLERE KÖPRÜ YAPMAK İÇİN BURADAYIZ’’
Karaman’a her alanda daha iyi hizmet verebilmek için AK Parti’nin bütün teşkilatları olarak, geçmişte olduğu gibi bundan sonraki dönemlerde de gece gündüz çalışacaklarını vurgulayan Şeker, “Sizlere yapacağımız altyapı ve üst yapı projeleri gibi işler zaten bizim görevlerimiz. Bizler gönüllere köprü yapmak için buradayız, bizler yatırımların yanında aşk için, muhabbet için, halkımızla yürüyüp çay içmek için buradayız. Bu kapsamda esnaf kardeşlerimizle bir araya geliyor, onların sorunlarını dinliyoruz. Esnaflarımızın bizlere ve partimize gösterdiği teveccüh bizleri onurlandırdı. Esnafımızın bu yoğun ilgi ve alakası 7 Haziran’da sandıkları AK Parti oylarıyla doldurup taşıracak. İstikrarın sürmesi, Türkiye’nin ve Karaman’ın büyümesi ve daha da gelişmesi için vazgeçilmez önem taşımaktadır. Biz halkımızın bu noktada AK Parti’ye gereken desteği vereceğine inanıyoruz. Esnaf ve vatandaşlarımıza bizlere verdikleri desteklerinden dolayı tekrar teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.
AK Parti Karaman Milletvekili Adayı Dr. Recep Şeker, esnaflara hayırlı işler dileklerinde bulunarak ziyaretlerini sonlandırdı.