Kars’ın Arpaçay İlçesi’nde Fen Lisesi’ni kazanan 5 öğrenciye sözü verilen dizüstü bilgisayarlar hediye edildi.
Arpaçay Kaymakamlığı makamında öğrencileri kabul eden Kaymakam Faruk Erdem, 2012 yılında Fen Lisesi’ni kazanan 3 Kasım YBO mezun öğrencisi Bahar Eda Ateş, Arpaçay YBO mezun öğrencileri Serap Tazegül, Elif Akbaba, Tomarlı Şehit Ayhan Kızılkaya Ortaokulu mezun öğrencisi Sevgi Aydın ve Değirmenköprü İsmet Kaya Ortaokulu mezun öğrencisi Gül Sümeyye YIlmaz’a bilgisayarları ilçe Milli Eğitim Müdürü Metin Avcı ile birlikte verdi.
Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, daha önce İlçe genelinde gösterdikleri başarılardan dolayı kendilerine bilgisayar sözü verilen öğrencilere gecikmeli de olsa ödüllerinin verildiklerini söyledi.
Erdem, “Bu konuda benden önce görev yapan Kaymakamımız Can Aksoy görev süresi yetmediği için bilgisayarları teslim edememişti. Neticede verilen sözü devlet adına yerine getirmiş olduk. Çünkü verdiğimiz sözleri ya da yaptığımız işleri şahsen yapmıyoruz makamımız adına hareket ediyoruz” dedi.
Faruk Erdem, “Bugün söz verildiği şekliyle başarılı öğrencilere bilgisayarlarını teslim ettik. Bu yılki TEOG’da başarılı olanları da Ege gezisi ile ödüllendireceğiz. Başarı her zaman karşılığını bulacaktır. Fen lisesini kazanan öğrencileri bir kez daha tebrik ediyorum” diye konuştu.