Kars Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından il genelinde yürütülen yol açma, yol genişletme, asfalt, alt yapı, bordür ve parke döşeme çalışmaları devam ediyor.
Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, havaların ısınmasıyla birlikte aynı anda bir çok noktada asfalt çalışmalarını hız verdi.
Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, yıl sonuna kadar kent merkezinde yol sorunu çözeceklerini belirtti.
Özellikle bu yıl kent merkezi dışından asfalt çalışmalarını başlattıklarına dikkat çeken Başkan Murtaza Karaçanta, Karslılara hak ettikleri hizmetleri vermek için gece- gündüz aralıksız çalıştıklarını söyledi.
Başkan Murtaza Karaçanata, “Yıllarca öncelikle kent merkezinde yol ve kaldırım çalışmaları yapılmış. Ve her ne hikmetse kent dışında cadde ve sokaklar ihmal edilmiş. Biz bu yıl kent merkezi dışından çalışmalarımıza başladık. Kent merkezi dışından asfalt ve kaldırımlarımıza yaparak şehir merkezine geleceğiz. Burada her cadde ve sokağa, her mahalleye eşit hizmet vereceğiz. Bu hususa arkadaşlarımız özellikle dikkat ediyor” dedi.
Kars’ta havaların ısınmasıyla birlikte özellikle yol ve kaldırım çalışmalarının dışında refüjlerde ve park ve bahçelerde de çalışmalar yürüttüklerine dikkat çeken Başkan Murtaza Karaçanta, 2015 inşaat sezonu sonuna kadar Kars’ın bir çok sorununu çözeceklerini kaydetti.
Karaçanta, amaçlarının Kars’ı herkes için yaşanabilir ve daha modern bir kent yapmak olduğunun altını çizdi.