Kars Emniyet Müdürlüğü’nce Polis Haftası etkinlikleri kapsamında şehit polisler için Evliya Camii’nde mevlid-i şerif okutuldu. Emniyet Müdürü Faruk Karaduman öğle yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi.
Türk Polis Teşkilatı’nın 170. kuruluş yıldönümü nedeniyle Kars Emniyet Müdürlüğü şehit polisleri unutmayarak Evliya Camii’nde öğle namazı öncesi mevlid-i şerif okuttu. Mevlide Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, Emniyet Müdür Yardımcıları, Komiserler ve polis memurları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Okunan mevlid-i şerifin ardından şehitlerin ruhu için dualar edildi.
Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, eşi Esra Karaduman ile birlikte Polis Evi’nde öğle yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle bir araya geldi. Şehit ve gazi aileriyle bir süre sohbet eden Karaduman, “Bugün kuruluş yıldönümümüz ama bunu kuruluş yıldönümüze has bir gün olarak görmeyin. Biz burada olduğumuza göre yanınızdayız. Her zaman yanınızdayız. Hep beraberiz. Biz büyük bir aileyiz. Kendinizi hiçbir zaman yalnız olarak hissetmenize gerek yok. Hep beraber Kars’ta olduğumuz sürede elimizden gelen her türlü gayreti göstereceğiz. Her türlü sıkıntınız, probleminizde, sorununuzda bize gelmenizi bekleriz” dedi.
Daha sonra yemeğe geçildi. Yemekte Emniyet Müdürü Faruk Karaduman, eşi Esra Karaduman emniyet müdür yardımcıları, şube müdürleri ile birlikte şehit ve gazi aileleriyle birlikte yemen yedi. Yemeğin ardından Müftü Mehmet Genç, tarafından şehitler için dua edildi.