Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Serkan Aydın, İstanbul’a gitti.
12 yıldır Kastamonu’da başarılı hizmetlere imza atan Op. Dr. Serkan Aydın, Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesinde göreve başlayıp, Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri açıldıktan sonra görevini burada devam ettirdi. Aynı zamanda Kastamonu Çankırı Tabip Odası Başkanı da olan Ortopedi Uzmanı Op. Dr. Serkan Aydın, ailevi sebeplerden dolayı İstanbul Sultanbeyli’deki Saygı Hastanesine gitti.
Özel Kastamonu Anadolu Hastaneleri Yönetimi, Dr. Serkan Aydın için hekimlerin katılımı ile yönetim odasında veda yemeği düzenledi. Burada Anadolu Hastaneleri Yönetim Kurulu Başkanı Diş Hekimi Dt. Celal Civcioğlu, Op. Dr. Aydın’a teşekkür plaketi takdim etti.
Törende konuşan Dt. Celal Civcioğlu, “Arkadaşımız başarılı hizmetler veren hastanemizle uyumlu çalışan bir hekim arkadaşımızdı. Ailevi sebebinden doğru kendisinden bir miktar ayrı kalacağız bu kapı kendilerine sürekli açıktır” dedi. Op. Dr. Serkan Aydın ise, “Hastanemizden, ortamdan, hastalarımdan ve güzelim Kastamonu muzdan mutlu ayrılıyorum İnşallah doçent olarak hastanemize döneceğim nazik jestlerinden dolayı yönetim Kurulu Başkanımız Celal Civcioğlu’na yönetime ve tüm hastanedeki ekip arkadaşlarımıza teşekkür ederim” diye konuştu.
Aydın, ayrıca Kastamonu halkından helallik isteyerek, “Benim hakım varsa, herkese helal olsun. Dünyanın neresinde olursam olayım Kastamonu’dan özellikle hasta geldiğinde asla randevuya araya bir dost koymaya gerek yoktur, açsınlar kapımı girsinler içeriye” şeklinde konuştu.