Kastamonu Üniversitesine bağlı Küre Meslek Yüksek Okulu’nda mezuniyet törenin ardından gece de ’Mezuniyet Balosu’ düzenledi.
Küre-i Nühas öğrenci pansiyonunda düzenlenen baloda Eskoça Canlı Müzik Grubu’nun seslendirdiği eserlerle renk kattığı öğrenciler gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler. Baloda öğrenciler koca bir sezonun ders yorgunluğunu dans ederek ve halaylar çekerek attılar. Küre-i Nühas öğrenci pansiyonu işletmecisi Serkan Sevinç’in katkıları ile gerçekleşen havai fişek gösterisinde gecenin karanlığı aydınlandı. Gecenin organizasyonunu yapan pansiyonu işletmecisi Serkan Sevinç yaptığı açıklamada, “Onlar var oldukça, biz de varız. Bu konuda üzerimize düşen her türlü görevi yapmaya hazırız. Sosyal uyumluluğu yakalamış, sosyal ilişkilerde başarılı, toplumda aktif rol alabilen gençler yetiştirmek en büyük hedefimizdir. Balo gecemizde bizlere katkılarını esirgemeyen Küre Kaymakamı Şahin Kazancı ve Küre Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Erdem Çakıl’a sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.
Veda Balosu gecesine; Küre Kaymakamı Şahin Kazancı, Küre Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Erdem Çakıl ve öğrenciler katıldı. Düzenlenen balo gecesi ’ Küre Meslek Yüksekokulu’ yazılı yaş pasta kesimi ile son buldu.