Daday Miralay Halit Bey İlkokulu öğrencileri tarafından 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle yıl sonu eğlencesi düzenlendi.
Kastamonu’nun Daday İlçesinde Miralay Halit Bey İlkokulu öğrencileri tarafından 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılının sona ermesi münasebetiyle yıl sonu eğlencesi düzenlendi. Saygı duruşu ve Sınıf öğretmeni Nihat Haliloğlu eşliğinde İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, Okul Müdürü Sinan Aynacı’nın açılış konuşması ile devam etti. Hedeflerinin her zaman bilgili, görgülü, ahlaklı yaşamayı ve yaşatmayı seven, sevgi ve saygı dolu bir birey yetiştirmek olduğunu bildiren Aynacı konuşmasına şöyle devam etti:
"Öğrencilerimizi bir adım dahi olsa doğruluk ve çağdaşlık yolunda adım attırabildiysek ne mutlu bizlere. Kurumumuz yapısal bakımından çok köklü bir kurumdur. Bizlerde bu köklü kurumda her zaman kaliteli eğitimdir."
Ardından konuşmak için sahneye çıkan İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir de programın hazırlanmasında emeği geçen Okul Müdürü Sinan Aynacı’ya öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti. Eğitim öğretim yılını sorunsuz geçirdiklerini bildiren Demir, karnenin öğrencinin bilgi ve diğer konulardaki becerilerinin takibi için verildiğini, karnesi kötü olan öğrencinin ailesi için hiç bir zaman utanç vesilesi olmaması gerektiğini söyledi. Açılış konuşmalarının ardından 1.2.3 ve 4.sınıf öğrencilerinin hazırlamış oldukları, skeç, dans,halk oyunu ve koro gösterisi programa gelen misafirler tarafından ilgi ile izlendi.
Programın sonuna doğru sahneye çıkan 4.sınıf öğrencisi Yağmur Doğru Bayrak adlı şiiri ağlayarak okudu. Küçük kızın şiiri duygulu ve ağlayarak okuması üzerine salonda bulunanlarda göz yaşlarını tutamadılar. Miralay Halit Bey İlkokulu tarafından hazırlanan yıl sonu eğlencesine Kaymakam Zafer Sağ’ın yanı sıra Garnizon Komutanı J. Kd. Bş. Çvş M. Ali Sayar, Belediye Başkanı Hasan Fehmi Taş, İlçe Emniyet Amiri Yusuf Baytak, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Demir, Şube Müdürleri Necat Karadağ, Cemil Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Recep Gazioğlu, İGM Üyeleri Ziya Kabakçı, Mehmet Apaydın, Cezaevi Müdürü Celal Köroğlu, Banka Müdürü Bülent Aydoğdu, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Bekir Sami Kavuş, öğretmenler ve çok sayıda öğrencisi velisi katıldı. Program yapılan ikramlarla son buldu.