CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, gece yarısı işyerlerini ziyaret ederek, çalışanlara kandil simidi dağıttı.
7 Haziran Genel Seçimleri kapsamında vatandaşlarla kucaklaşmaya devam eden CHP Kastamonu Milletvekili Adayı Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, gece vardiyasında vatandaşlarla bir araya gelerek, vatandaşların hem Berat Kandilini kutladı hem de kandil simidi dağıttı.
Berat Kandili münasebetiyle Hz. Pir Camii’nde vatandaşlarla buluşan ve vatandaşlarla beraber kandil programına katılan Prof. Dr. Yenidünya, kandil programı sonrasında vatandaşların tek tek kandilini kutlayarak kandil simidi dağıttı. Kandil programı sonrasında Hz. Pir Cami avlusunda vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Prof. Dr. Yenidünya, burada bir süre çocuklarla sohbet ederek, onlarla eğlendi.
Kandil nedeniyle düzenlenen mevlidi şerif programının ardından Prof. Dr. Yenidünya, gece vardiyasında çalışan işçileri, 112 Acil Sağlık ekiplerini ve Şehit Recep Şahin Polis Karakolunu ziyaret etti.
Polislere kandil simidi ikram eden Prof. Dr. Ahmet Caner Yenidünya, polislerle bir süre sohbet ettikten sonra Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesinin acil bölümünü ziyaret etti. Sağlık çalışanları ile hasta ve hasta yakınlarını gezen Prof. Dr. Yenidünya, yaptığı çalışmalarla 7 Haziran’dan sonra Kastamonu için yapacağı projeler hakkında bilgiler verdi.
Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesi’nin ardından benzin istasyonlarını, marketleri ve belediye temizlik işçilerine ziyaret eden Yenidünya, gece uyumadan, sabah yorulmadan seçim sabahına kadar çalışmalarını sürdüreceğini kaydetti.