Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserililerin demokrasi nöbetlerinde 20 gündür gösterdiği samimiyet ile Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.
Türk milletinin en manidar cevabı meydanlar da verdiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç konu ile ilgili olarak şunları söyledi:
“Türk milleti 20. Günde Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile meydanlar da nöbete devam etmektedir. Başlatılan Meydan Nöbetleri büyük bir azim ve şevkle devam etmektedir. 20. Gün olmasına rağmen meydanlar dolu doludur. Bu bir nöbettir ve vatan nöbetinin hastalığı, tatili, molası ve mazereti olmaz. Milletin nöbetinde mevzi ve silah yok! bu nöbetlerde sevgi, kardeşlik ve beraberlik var. Bu dahi nöbetin amacını en açık şekilde verdiğini gibi mazlum dünya halkı için de örnek olmaktadır. Halkı tank, top, tüfek değil bizzat hür iradesi yönetir”
Kayserililerin tek ses, tek yürek ile meydanları boş bırakmadığını ve bırakmayacağını belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, her zaman Başkomutan Recep Tayyip Erdoğan’ın emirleri ile nöbete hazır olduğu sözlerine ekledi.