Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediye Meclisi’nin 4 Mayıs 2015 Pazartesi günü Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştireceğini söyledi.
Kocasinan Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunu’nun 20. maddesine istinaden Başkan Ahmet Çolakbayrakdar yönetiminde Meclis Salonu’nda saat 16’da toplanarak gündemindeki 16 maddeyi görüşüp karara bağlayacak.
Başkan Ahmet Çolakbayrakdar, ilk olarak Kocasinan Belediyesi 2014 Mali Yılı Bütçe Kesin Hesap Cetvelleri’ni görüşeceklerini belirterek,"Strateji Geliştirme Müdürlüğü’yle Destek Hizmetleri Müdürlüğü’nün Görev, Yetki ve Çalışma Yönetmeliği’yle ilgili Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu’nu da görüşeceğiz. Kayseri Ulaşım Turizm A.Ş’de bulunan Kocasinan Belediyesi hisselerinin artırılmasını da karara bağlayacağız. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün Erkilet Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’ndeki sosyal tesisisin ücretsiz olarak tahsis edilmesi talebini de ele alacağız" dedi.
Başkan Çolakbayrakdar sözlerini şöyle tamamladı," Kayseri ve Civarı Elektrik Şirketi’nin 8 alanda trafo binası tesis etmek amacıyla trafo yerleri planlanması talebiyle birlikte çeşitli yerleşim birimlerinden gelen imar planı değişikliği taleplerini de görüşerek karara bağlayacağız. Alınacak kararların şimdiden hayırlı olmasını diliyorum"