Abdullah Gül Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (AGÜ Spor) basketbol takımı Başkanı Ömer Yağmur ve oyuncular yarın karşılaşacakları Fenerbahçe maçı öncesi yaptıkları açıklamada taraftarların desteklerini beklediklerini söyledi.
Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi play-off yarı finali ilk maçında AGÜ Spor dün karşılatığı Fenerbahçe’yi 78-70’lik skorla mağlup ederek ilk seriye galibiyetle başlamıştı. Yarın da ikinci serisi oynanacak karşılaşma öncesi AGÜ Spor Başkanı Ömer Yağmur, AGÜ Spor oyuncuları Pınar Demirok ve Lindsay Marie Whalen basın açıklaması yaptı. Basın toplantısında konuşan AGÜ Spor Başkanı Ömer Yağmur, "Bildiğiniz gibi takımımız ligi ikinci sırada bitirmişti. Daha sonra Orduspor ile karşılaştık ve seriyi 2-1 kazanarak üst tura çıktık. Ardından Fenerbahçe ile eşleştik. Bu seri 5 maç üzerinden devam ediyor. Biz yönetim, teknik kadro ve sporcular olarak Fenerbahçe serisini geçip final oynamak istiyoruz. Kayseri’ye bir kupa getirmek istiyoruz. Ligde bir hedefimiz var. İnşallah yarında güzel bir maç olur. Yarın oynanacak karşılaşmaya tüm taraftarlarımızı davet ediyoruz" diye konuştu.
AGÜ Spor oyuncusu Pınar Demirok ise, "Fenerbahçe çok güçlü ve saygı duyduğumuz bir takım. Serinin en önemli maçı yarın oynanacak. Bu maçta taraftarlarımızın desteğine ihtiyacımız var" şeklinde konuştu.
Demirok milli takım aday kadrosuna çağrılması ile ilgili olarak da, "Çok mutluyum. Umarım kadroya girerim" dedi.
AGÜ Spor’un Amerikalı basketbolcusu Lindsay Marie Whalen de, "İki takımda kazanmayı çok istiyor. Biz de Fenerbahçe’yi yenmek istiyoruz. Seyircilerimizin desteğini bekliyoruz" ifadelerini kullandı.