KayGrup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya’nın oğlu Mustafa Taha, Ayşe Kara ile hayatlarını birleştirdiler. Düğün töreninde siyaset ve iş dünyası bir araya gelirken, genç çift sonsuza kadar evet dediler.
Düğün törenine başta Vali Orhan Düzgün olmak üzere Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Yargıtay 1. Ceza dairesi üyesi Ali Altınkaya, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolak Bayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Ak Parti Kayseri Milletvekili adayı Havva Talay Çalış, MHP il Başkanı Baki Ersoy, ilçe belediye başkanları gazeteciler Altınkaya ve Kara ailelerinin yakınları iştirak etti.
Genç çiftin nikahını Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik kıyarken, nikah şahitliklerini Vali Orhan Düzgün, Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, MHP Grup Başkanvekili Yusuf Halaçoğlu, Yargıtay 1. Ceza dairesi üyesi Ali Altınkaya, ve Mustafa Kara yaptı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, nikah öncesi yaptığı konuşmada, genç çifte bir ömür boyu mutluluklar dileyerek nikahlarını kıydı.
Nikah töreninin ardından Vali Orhan Düzgün Mustafa Taha ve Ayşe Kara Çiftine bir ömür boyu mutluluklar dileyerek, “İkisi birbirine çok yakışmış. İnşallah mutlulukları ömür boyu devam eder" diye konuştu.
Ak Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve MHP Grup Başkan vekili Yusuf Halaçoğlu ile birlikte diğer şahitlerde genç çifte nasihatlerde bulunarak bir ömür boyu mutluluklar dilediler.
Nikahın ardından genç çift ilk danslarını yaparken, gecede davetlilerde TRT sanatçılarından Alp Arslan’ın şarkılarıyla unutulmaz bir akşam yaşadılar.