Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Küçük Bürüngüz Mahallesi’nde düzenlenen Kutlu Doğum Haftası etkinliğine katıldı. Oldukça sıcak ve samimi bir ortamda gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Büyükkılıç, mahalle sakinleri ile hem sohbet etti, hem de mahalleli hanımların hazırladığı etli bulgur pilavını vatandaşlara ikram etti.
Her yıl geleneksel olarak Küçük Bürüngüz Camii’nde gerçekleştirilen etkinliğe Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, mahalle sakinleri ve bölge muhtarları iştirak etti. Kur’an-ı Kerim Tilaveti başlayan ve Mevlid-i Şerif’in okunması ile devam eden programda, Başkan Büyükkılıç ve mahalleliler tarafından kurulan sofrada etkinlik için mahalleli hanımların hazırladığı etli bulgur pilavından yediler.
Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç burada yaptığı açıklamada “Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri vesilesi ile Küçük Bürüngüz Mahallemizin gönlü zengin, her zaman bizlere sahip çıkarak destek olan, kadirşinas halkının davetlisi olarak Küçük Bürüngüz mahallemizdeyiz. Gerek Küçük Bürüngüz mahallemiz, gerekse civarda bulunan mahallelerimizde yaşayan kardeşlerimizin Kutlu Doğum Haftalarını tebrik ediyorum. Huzur içerisinde nice böyle güzel günlere hep birlikte erişmeyi diliyorum. Bayrağımıza, devletimize, milletimize ve vatanımıza sahip çıkma duygusu ile bu özel ve mübarek günlerin birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize de vesile olmasını temenni ediyorum.” dedi.
Ağırnas Mahallesinde Vatandaşlar İle Sıcak Sohbet…
Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Küçük Bürüngüz mahallesinin ardından Ağırnas Mahallesi’ne geçerek, vatandaşlarla sohbet edip, Melikgazi Belediyesince geçtiğimiz yıl projelendirilen ve bu zamana kadar çok hızlı yol alınarak, yakın zamanda açılması planlanan Koramaz Vadisi Meslek Yüksek Okulu ile yapılması düşünülen diğer projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.