Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Serbest Bölge Camii’nde Cuma namazı sonrası vatandaşlar ve sanayiciler ile sohbet ederek belediye çalışmalarını değerlendirdi.
Başkan Dr.Memduh Büyükkılıç’ın Serbest Bölge gezisine Ak Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve AK Parti Milletvekili Adayı Aydın Kalkan ile Melikgazi İlçe Başkanı Sami KADIOĞLU, Belediye Meclis Üyeleri, parti yönetim kurulu üyeleri ve sanayiciler iştirak etti.
Melikgazi Belediyesi Başkanı ve aynı zamanda Kayseri Serbest Bölge Yönetim Kurulu Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi ilçesi gelişip güzelleşiyor. Bünyesinde iki büyük Organize Sanayi bir Serbest Bölge barındırmaktadır. Geçen haftalarda Organize sanayimizdeydik.Bu haftada Serbest Bölgemizde vatandaşlarımız ile birlikte Cuma namazımızı eda ettik. Kayseri Serbest Bölgesi sadece Kayseri için değil İç Anadolu bölgesi için bir kazançtır. Bunun iyi değerlendirilmesi gerekir ki Kayseri kazansın ve kazandırsın. Bugün Serbest Bölgenin başarısı konuşuluyor ise bunda Melikgazi Belediyesi’nin büyük bir payı vardır" diye konuştu.
AK Parti Kayseri Milletvekili İsmail Tamer ve Milletvekili Adayı Aydın Kalkan ve beraberindeki heyet ile birlikte Serbest Bölgede faaliyet gösteren Dolphin firmasını ziyaret eden Başkan Büyükkılıç, “Cuma programlarımızın asıl amacı mahalle halkı ile bir araya gelmek, sorunlarını dinleyerek yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunmaktır. Serbest Bölgemizdeki ziyaretimizde de burada üretim yapan sanayicilerimiz ile bir araya geldik. Beklentileri varsa onları dinleyerek, çözüm yollarını el birliği ile bulmaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.