Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Ortaokulu’nun yılsonu el işi ve gösteri etkinliği ile kermese katılarak, öğrenci ve öğretmenlerin sevinçlerine ortak oldu.
Osman Hilmi Kalpaklıoğlu Ortaokulu tarafından gerçekleştirilen etkinlikte Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’a, öğrenciler büyük sevgi gösterisinde bulundular. Öğrenciler kendi yaptıkları ürünler hakkında ayrıca Başkana bilgi verdiler.
Gösterilen yoğun ilgiden oldukça memnun oldukları gözlenen Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, öğrenciler ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirip, hepsi ile tek tek ilgilendi ve sohbet ederek kermeste satışa sunulan yiyecekleri alıp öğrencilere dağıttı.
Bugün ayrıca Kilim Sosyal Bilimler Lisesi Okul Müdürü Abdulvahap Gökalp ile bir grup öğrenci, Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkkılıç’ı makamında ziyaret ederek, Kilim Sosyal Bilimler Lisesi’ne yapılan çevre düzenleme, ağaçlandırma ve genel ilaçlama ile temizlik çalışmasından dolayı teşekkür ziyaretinde bulunarak eğitime vermiş olduğu hizmetlerden dolayı plaket takdim ettiler.
Melikgazi Belediyesi olarak “Eğitimin ve Eğitimcinin Dostu” olduklarını her fırsatta dile getirdiklerini belirten Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Yoğun programlarımızdan fırsat buldukça okullarımızı ziyaret ediyor, öğretmen ve öğrencilerimiz ile birlikte oluyoruz. Geleceğimizin teminatı yavrularımızın daha iyi şartlarda eğitim almaları, bizleri yetiştiren çok değerli eğitimcilerimizin de fiziki şartlarının düzeltilmesi açısından önemli projelere imza atıyoruz. Anaokulundan liseye, bu zamana kadar yedi okul yaptırmış bir belediye olarak, çok amaçlı büyük ölçekli kapalı spor salonları, konferans salonları, her yıl birçok okulun çevre düzenlemesi, öğretmenler odası, her yıl 5.000 öğrencimize kırtasiye yardımı, Melmek Kursları sayesinde her yıl binlerce vatandaşımıza 19 kurs merkezimizde 50 branşta kurslar düzenleyerek birçok farklı alanda eğitim hizmeti ile Melikgazi, Eğitimin ve Eğitimcinin Dostu Bir Belediye olduğunu bir kez daha kanıtlamış ve yapılan bu hizmetler gerek Milli Eğitim Camiamız gerekse vatandaşlarımız tarafından büyük takdir toplamıştır" dedi.