Baharla birlikte başlattığı çalışmalarla parkları yaza hazırlayan Bünyan Belediyesi, bakım-onarım çalışmalarının yanı sıra çim biçme ve yabani ot temizleme çalışmalarını da aralıksız sürdürüyor.
Bünyan Belediyesi, halkın en iyi şekilde yararlanabilmesi için parklarda çalışmalarını sürdürüyor. Bahar aylarının gelmesiyle başlayan, parklardaki çim ve ot biçme çalışmalarında ikinci tur başladı. Üç ayrı ekiple kısa sürede Bünyan’nın bütün parklarında çim ve ot biçme çalışmalarını başlatan Bünyan Belediyesi, ilçe genelini çim ve yabani otlardan temizledi.
Park ve yeşil alanların çim ve ot biçimi çalışmalarında ilk turu tamamlayan Bünyan Belediyesi ekipleri, önceden belirlenen program dâhilinde ikinci çim biçimlerine başladı. Halkın yeşil alanları daha rahat kullanabilmesi için çalışan Bünyan Belediyesi, Parkların bakım-onarım ve çevre düzenlemelerinin yanı sıra de gerçekleştiren ekipler, okul, ibadethane ve muhtarlıklara da gerekli desteği veriyor.
Mezarlıklar Temizlendi
Bünyan Belediyesi parkların yanı sıra ilçede bulunan mezarlıklarda da bakım, onarım ve temizlik çalışması gerçekleştiriyor. Belediye ekipleri, vefat eden yakınlarının mezarlarını ziyaret etmek isteyen vatandaşlara kolaylık sağlamak için ilçede bulunan 5 mezarlığı sürekli olarak temizliyor. Özellikle mezarlıklarda boyları uzayan çimleri kesen ekipler yabani otlar, dikenler ile ambalaj atıklarını temizliyor.